Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În zeci de şcoli constănţene e mai frig decât afară

ro

18 Oct, 2011 01:00 1653 Marime text
scoli-copilmanusi.jpgEste greu să fii elev în aceste zile. În cele mai multe şcoli din Constanţa se tremură pe capete.

Deoarece RADET Constanţa a început abia ieri iniţierea probelor la rece la sistemul centralizat de încălzire, elevii vin la ore îmbrăcaţi mai ceva ca pe pârtia de schi: cu pulovere, geci groase şi cu căciulile pe cap. Cu toate acestea, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa au declarat că nu au primit nicio solicitare din unităţile şcolare de a scurta orele de curs. „Cursurile se ţin ca de obicei, nu am avut semnale din unităţile şcolare că s-ar scurta orele din cauza frigului. În ceea ce priveşte grădiniţele, majoritatea au centrale termice, care au fost pornite", a declarat Maria Moga, purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Şcolar Judeţean. Potrivit datelor ISJ, din cele 511 unităţi şcolare din judeţul Constanţa, 306 au centrale termice. Dintre acestea, 80 sunt pe bază de combustibil lichid, 27 - electrice, 54 - pe gaze, iar 145 - pe lemne.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rodica 18 Oct, 2011 15:40 la gradinita 3 din mangalia tremura copiii de frig de saptamana trecuta si tusac nu face nimic. doar pune borduri in oras...
  • Florin 18 Oct, 2011 07:39 In mangalia gradinita nr 3 functioneaza fara caldura , l-am impuscat pe Ceausescu ....... !!!