Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funcţionarii publici în a cincea zi de protest Cristian Moldovanu, în rolul „regizorului“ (galerie foto)

ro

21 Oct, 2010 00:00 1037 Marime text
protest_cjc.jpgO nouă zi de muncă, un nou protest al salariaţilor afiliaţi la sindicatele din administraţia publică constănţeană. Cea de-a cincea zi de protest s-a încheiat de această dată la sediul PDL Constanţa, unde protestatarii şi-au strigat din nou nemulţumirile în faţa unui sediu gol de partid.

Dacă până acum greva organizată de angajaţii din CJC, DGASPC Constanţa şi cei de la Direcţia de Pază Constanţa s-a ţinut fără niciun acompaniament muzical, ieri, prin grija purtătorului de cuvânt al CJC, Cristian Moldovanu, pe unul dintre geamurile de la parter ale CJC-ului a fost scoasă o boxă în care se auzea un discurs al fostului dictator Nicolae Ceauşescu, în mixaj cu unele declaraţii ale actualului şef al statului, dar şi mai multe melodii ale trupei Paraziţii. Mândru de isprava sa, de altfel savurată din plin de către cei care au participat la protest, purtătorul de cuvânt al CJC nu s-a alăturat protestatarilor cum a făcut săptămâna trecută când a avut o reacţie mai „deosebită“ în prima zi de protest, ci a stat deoparte supraveghind bunul mers al mitingului.
Peste 200 de angajaţi au protestat iniţial în faţa Prefecturii aproape jumătate de oră, după care au plecat în marş până la sediul de la judeţ al organizaţiei PDL Constanţa. După nici 20 de minute de protest anemic în faţa partidului şi-au dat seama că niciun parlamentar constănţean al PDL nu se află în sediu, în afara secretarului executiv al Biroului Permanent Judeţean, Constantin Avătavului. Protestatarii i-au înmânat acestuia o informare care cuprindea revendicările lor după care s-au deplasat pe acelaşi traseu până la sediul Curţii de Conturi Constanţa unde şi-au strigat, preţ de câteva minute, nemulţumirile.

Protestul va continua până pe 29 octombrie în fiecare zi, între orele 12.00 şi 14.00 în faţa Prefecturii Constanţa dar şi în faţa sediului PDL Constanţa. Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al Sindicatului Liber al Salariaţilor din Administraţia Publică Locală, Antuanela Dancu, cele două ore care se vor pierde zilnic vor fi recuperate după orele de program.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii