Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC desfăşoară un program pentru persoanele cu dizabilităţi

ro

20 Oct, 2010 03:13 1992 Marime text
DGASPC_-_sediu_Directia_Protectia_Copilului01.jpgLa sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa a avut loc demararea implementării Proiectului privind incluziunea socială şi a programului pentru persoane cu dizabilităţi.

Finanţarea nerambursabilă a acestuia este asigurată din împrumutul acordat Guvernului României de către Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD) şi din co-finanţare de către Guvernul României, în conformitate cu prevederile Acordului de Împrumut nr. 4825 RO încheiat între România şi BIRD şi ratificat prin Legea nr. 40/2007. Contribuţia solicitantului este asigurată de Consiliul Judeţean Constanţa, conform HCJ nr. 282/24.10.2010.

În contextul socio-economic actual al României, nevoile sociale sunt în continuă creştere. Astfel, pentru o rezolvare eficientă a acestora, este prioritară îmbunătăţirea calităţii şi eficienţei serviciilor sociale publice locale. Proiectul are ca scop principal dezvoltarea infrastructurii de servicii sociale de la nivel judeţean şi oferirea de servicii sociale la standarde europene.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii