Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chirila vrea sa aduca internetul la sate

ro

25 Jun, 2010 03:27 1265 Marime text
chirila_3.jpgDeputatul democrat-liberal Constantin Chirilă va întreprinde, în perioada următoare, demersuri pe lângă Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale pentru a se găsi modalităţi astfel încât şi locuitorii mediului rural din judeţul Constanţa să beneficieze de internet.

„Având în vedere că pe Colegiul 4, unde am fost ales deputat, sunt localităţi cu preponderenţă rurale, este necesar ca şi populaţia de aici să beneficieze de condiţii normale de comunicaţii. România se clasează pe unul din locurile fruntaşe într-un top mondial al vitezei internetului, dar, din păcate, reţelele sunt arondate în special în preajma marilor aglomerări urbane. Trebuie să dăm şansa populaţiei din mediul rural să aibă acces la internet", susţine Chirilă într-un comunicat remis. Deputatul constănţean vrea să găsească un program, asemeni celui referitor la „Economia bazată pe cunoaştere" care a conectat la internet 250 de localităţi din mediul rural.

De asemenea, acesta a susţinut că va solicita şi reducerea tarifelor în cazul în care în mediul rural există deja internet, dar calitatea serviciilor este mai proastă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rozicrucianul 25 Jun, 2010 11:58 2. Vorbeste in pauza de ....rumegat. Dupa cite stiam eu ,specialitatea deputatului este agricultura .Domnule Chiru ,internetul nu se introduce la sate cu caruta sau cu cotiga .Incearca sa initiezi punerea in functiune a sistemului de irigatii ca poate informatiile -internet, primite prin conductele sau canalele de irigatii, vor fi mai de folos cetatenilor-rurali .Chirila,nu mai vorbi ca ori faci praf ori stropesti.
  • prostanacul 25 Jun, 2010 07:57 Daca ia legatura cu Romtelecom, distinsul nostru reprezentant in extraordinarul nostru parlament, va afla ca si la tara avem internet de cativa ani.