Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Allchim Co incepe campania de deratizare pe zapada

ro

11 Mar, 2010 04:21 2497 Marime text
deratizare.jpgÎn condiţiile în care iarna nu se lasă cu niciun preţ plecată pe alte meleaguri, societatea căreia i-a fost concesionat pentru 25 de ani serviciul de deratizare a municipiului Constanţa şi a staţiunii Mamaia începe pe 15 martie, prima „sesiune" de stârpire a insectelor şi a animalelor rozătoare.

Potrivit unei informări transmise, pe domeniul public al municipiului Constanţa dar şi a staţiunii Mamaia, începe de luni, acţiunea de deratizare, dezinsecţie şi tratamente fitosanitare. Locurile unde se vor amplasa momeli toxice, vor fi marcate şi inscripţionate corespunzător. Apicultorii şi sericicultorii sunt sfătuiţi să-şi ia toate măsurile de siguranţă astfel încât să se evite contactul cu insecticidele distribuite în toate zonele verzi ale municipiului. Acţiunea ia startul în condiţiile în care meteorologii au transmis, pentru zilele următoare, o nouă atenţionare meteorologică de ninsoare.

Potrivit anunţului de atribuire nr. 71403 din 4.11.2009, contractul a fost câştigat de societatea bucureşteană, SC Allchim Co SRL, care s-a angajat pentru 43.084.626,50 de lei fără TVA, să delarvizeze şi să facă dezinsecţia malurilor lacurilor, a domeniul public şi a sediilor Primăriei pentru următoarele 300 de luni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii