Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rock Arolla, berăria rock&roll (document + galerie foto)

ro

28 Mar, 2011 00:17 5227 Marime text

cap_3.jpgProbabil mai cunoscută constănţenilor după numele ei vechi, adică Warsteiner Bierhaus, berăria cu specific nemţesc de pe bulevardul Tomis numărul 128, proaspăta apariţie de pe bulevardul cluburilor de „fitze", se alătură grupului cosmopolit al localurilor cu tematică mai mult sau mai puţin rock.

Găzduită de bătrâna vilă „Ruxandra", Rock Arolla beneficiază de o poziţionare foarte bună, în buricul târgului, făcând concurenţă pub-urilor consacrate din zonă. Mai rămâne de văzut dacă localul se ridică sau nu la înălţimea aşteptărilor clienţilor. Pub-ul este situat la 200 de metri de staţia de autobuz Institutul de Proiectări, fiind primul local de pe partea stângă a bulevardului Tomis, care în această zonă ţine loc şi de parcare, spre frustrarea participanţilor la trafic.

Rock_Arolla_1.jpgLa interior, fosta berărie Warsteiner a suportat un facelift semnificativ la nivelul decorării pereţilor. Culorile predominante în cele 4 separeuri sunt roşu şi negru, culori ce alcătuiesc o imensă tablă de şah, fundal pe care au fost pictate stilizat imagini cu artişti rock celebri. Rock Arolla este un pub foarte curat, având în vedere specificul său, dar cu toate că localul dispune de aer condiţionat şi instalaţie de evacuare a fumului, mirosul de tutun este persistent. Ambianţa este asigurată de muzică rock, în principal rock clasic. Pentru amatorii de genuri mai „dure" a fost rezervată seara de joi, când îţi poţi delecta timpanele cu thrash-metal în timp ce bei o bere cu prietenii. O bere ieftină sau scumpă, după gust şi buget. Cea mai ieftină bere costă 4 lei, iar cea mai scumpă 10 lei. Berea casei, Warsteiner, costă 7 lei 330 ml, iar cea de 500 ml costă 9 lei. O carafă de vin costă 15 lei. Şi pentru cei pe care îi loveşte foamea există şi meniuri decente cu preţuri între 10 şi 15 lei. Localul se umple de obicei seara, în timpul zilei fiind mai mult gol, propice unei discuţii private sau lecturii de ziare la o cafea, separeurile oferind intimitate şi discreţie. Singurul inconvenient este imposibilitatea organizării de concerte sau karaoke cu trupă, din cauze ce ţin de organizarea spaţului din clădirea ce adăposteşte pub-ul. Lucru care se răsfrânge negativ asupra afluxului de clienţi în zilele în care în localurile concurente se ţin concerte sau karaoke party-uri cu band. Rock Arolla rămâne totuşi o alternativă binevenită la celelalte cluburi rock din Constanţa, fără a forţa nişa. Dacă asculţi muzică rock şi vrei să îţi petreci o seară în compania prietenilor într-un pub decent şi curat, Rock Arolla reprezintă o opţiune în plus.

Rock Arolla funcţionează pe societatea SC ROMINVEST SRL, în care sunt asociaţi Marcu Maria şi Olteanu Răzvan-Mihai, cel din urmă fiind implicat şi în societăţile SC Ultra Cons SRL, SC Romerom Grup SRL, SC Invest Romit SRL, SC Trattoria Cafe SRL şi în Întreprinderea Familială „Olteanu Silvia La Olteni".

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nu mai faceti raclama la toti tzeparii ! 28 Mar, 2011 13:06 a urmare a verificarilor efectuate la SC "Ultra Cons" SRL cu sediul in Constanta, reprezentata de Olteanu Razvan Mihai in calitate de administrator, comisarii Garzii Financiare au descoperit ca in perioada noiembrie 2004 - februarie 2005, societatea a achizitionat cantitatea de 679.864 kg motorina, inregistrarile in contabilitate efectuandu-se in baza unui numar de 19 facturi fiscale. Valoarea totala a marfurilor achizitionate de aceasta societate a fost de peste 20 miliarde de lei. Avand in vedere cele constatate, Garda Financiara a procedat la verificarea legalitatii celor 19 facturi, intocmindu-se in acest sens, o adresa catre Comisariatul Regional Cluj. In urma raspunsului primit de la aceasta institutie, s-a constatat ca facturile fiscale care au fost trecute la rubrica "furnizor SC Marelco SRL", nu apartineau acestei societati comerciale, precum si faptul ca societatea respectiva nu a desfasurat nici un fel de activitate. Intrucat facturile fiscale care au stat la baza inregistrarilor in contabilitate nu sunt considerate documente legale de provenienta, prejudiciul produs bugetului de stat prin savarsirea faptei este de peste 7 miliarde de lei, compus din 4,2 miliarde de lei impozit pe profit si 3,2 miliarde de lei TVA. In baza celor constatate a fost intocmita o sesizare penala ce a fost inaintata catre Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta, precum si o adresa catre Directia Generala a Finantelor Publice Constanta, pentru stabilirea cu exactitate a prejudiciului produs bugetului de stat.