Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Validarea unui consilier liberal, motivul neratificării frăţiei dintre PSD şi PNL Sorin Andrei - „Protocolul USL va fi semnat când vom avea forma finală!"

ro

28 Nov, 2011 01:00 1918 Marime text
MangaliaUSL-SorinAndrei.jpgLiderul consilierilor liberali de la Mangalia, Sorin Andrei, a confirmat că se poartă discuţii cu reprezentanţii PSD în vederea semnării protocolului USL la nivelul municipiului Mangalia. „Ne-am întâlnit, sunt discuţii, deocamdată nu avem o formă finală pentru a ratifica protocolul, probabil că este o chestiune de zile", spune Sorin Andrei.

MangaliaTusac1.jpgChiar dacă primarul eliberat din funcţie, Claudiu Tusac, s-a grăbit să emită un comunicat de presă prin care anunţă realizarea Uniunii Social-Liberale şi o majoritate în Consiliul Local Mangalia, PNL nu cedează atât de uşor. „Discuţiile le avem de luni întregi. Deocamdată PNL are un consilier nevalidat. Când vom reveni în limitele protocolului, îl vom ratifica", spune consilierul liberal Sorin Andrei.

În privinţa postului de viceprimar cu atribuţii de primar al Mangaliei, Sorin Andrei nu a dorit să comenteze, invocând chestiuni de natură juridică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii