Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Dimitris Garden SRL a semnat cu Primăria Mangalia. Firma va încasa peste 150.000 de lei (DOCUMENT)

ro

16 May, 2024 11:34 545 Marime text
  • Contractul „Servicii de închiriere cisternă pentru udat spații verzi cu deservent“ a fost atribuit de Primăria Mangalia prin negociere directă, societății Dimitris Garden SRL.
  • Astfel, Primăria Mangalia va scoate din conturi 154.800 RON.
  • Dimitris Garden SRL este controlată de Georgeta-Iuliana Buzău, care este asociat unic și administrator.
 
Municipiul Mangalia va închiria o cisternă pentru udarea spațiilor verzi de la Dimitris Garden SRL. Contractul „Servicii de inchiriere cisterna pentru udat spatii verzi cu deservent“ a fost atribuit, prin negociere directă, pe data dse 13 mai 2024. Astfel, Primăria Mangalia va scoate din conturi 154.800 RON.
 
Serviciile de închiriere cisternă pentru udat spații verzi cu deservent în zonele unde nu există acces la sistemul de irigații sunt aferente perioadei 15 mai - 31 octombrie 2024. Serviciile vor fi prestate conform specificațiilor din caietul de sarcini atasat.

 
Despre Dimitris Garden SRL

 
Înființată în anul 2018, firma are sediul pe strada Victoriei, nr. 133, camera 4, localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța și se ocupă de cultivarea altor plante nepermanente. Buzău Georgeta-Iuliana este asociat unic și administrator.
 
Firma a câștigat, prin negociere directă, 157 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Apollo Ecoterm SRL, Municipiul Mangalia,  Muzeul de Istorie Nationala și Arheologie Constanța, Comuna Topraisar și altele.
 
În anul fiscal 2002, firma cu 2 salariați a raportat o cifră de afaceri de 1.846.159 lei și un profit de 333.362 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infoirmații de pe termene.ro.
 
Citește și: 

 
Cumpărări directe: Dimitris Garden SRL a semnat cu Primăria Mangalia și Apollo Ecoterm SRL. Firma va funiza plante de peste 460.000 de lei (DOCUMENTE)

 
Cumpărări directe: Dimitris Garden SRL se va ocupa de repararea fântânilor arteziene din Mangalia (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii