Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uneperistul Romeo Lazăr, director la DSV Constanţa

ro

04 Dec, 2010 00:00 3882 Marime text
examen_dinca_-_gheorghe_dinca.jpgÎn urma concursului pentru funcţia de director executiv al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa, uneperistul Romeo Lazăr, de profesie medic veterinar, a obţinut un punctaj mai mare decât colegul său, actualul director interimar Gheorghe Dincă. Astfel, la cele două probe, cea scrisă şi interviu, Dincă a obţinut 70,6 puncte, în timp ce colegul său Lazăr a luat 78,25 de puncte.

După perioada de contestaţii, vom şti cu exactitate cine este noul director executiv al DSV-ului. Punctajul obţinut la acest moment ni-l indică pe Lazăr ca fiind noul director al DSVSA Constanţa. Menţionăm că acesta este medic veterinar în circumscripţia veterinară zonală Eforie şi este membru UNPR.

La momentul în care l-am contactat pe şeful interimar al DSVSA Constanţa, Gheorghe Dincă, acesta nu ştia ce notă a obţinut colegul său: "Nu ştiu ce notă a luat colegul meu pentru că un reprezentant de la ANFP ne-a sunat pe fiecare în parte şi ne-a comunicat rezultatele. Ştiu doar că la proba scrisă a luat puţin mai mult decât mine", a mai adăugat Dincă. Acesta a obţinut în total 70,6 de puncte, în vreme ce colegul său Lazăr a luat 78,25 de puncte.
În termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor, cei doi candidaţi pot să depună contestaţii. În cursul zilei de luni, după prânz, se va şti cu exactitate care este noul director al DSV Constanţa.

Menţionăm că proba scrisă pentru postul de director coordonator al DSVSA Constanţa a avut loc pe 29 noiembrie, iar pe 2 decembrie a avut loc proba interviu.Gheorghe Dincă a devenit director coordonator interimar în momentul în care fostul şef al Direcţiei, Geronimo Brănescu a fost nevoit să plece de la conducerea instituţiei, în octombrie anul trecut.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Doru 04 Dec, 2010 19:11 Cica Dinca este finul lui Lazar, hai ca e de râs oameni buni............Ha ha.....Astia isi acopera spatele unul pe altul.Oare exista deosebire intre PDL si UNPR ???????????
  • da vechile povesti 04 Dec, 2010 12:28 Dinca ,sustinut de Banias , acesta se clatina , se clatina si Dinca .De ce se clatina Banias?Ca nu-l vrea Base , vrea pe altu .Descoperiti voi jurnalistilor ce a mai facut Banias (60 mil euro)