Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănţean către primarul Constanţei - „Faceţi ceva cu Internetul wireless, ca să putem naviga în parc!" Mazăre, „somat" pe blog să ia exemplul primarului Matei

ro

30 Jan, 2011 21:46 1635 Marime text
cap_2.jpgDupă ce la sfârşitul anului trecut primarul din Năvodari, Nicolae Matei, a venit cu iniţiativa de a oferi tinerilor năvodăreni acces gratuit la Internet în parcurile din localitatea pe care o conduce, se pare că demersul său a plăcut şi tinerilor din Constanţa

Pe blogul său, pe care probabil nu l-a mai vizualizat de ceva vreme, date fiind şi problemele semnalate acolo şi rămase nerezolvate, un cititor îl întreabă retoric pe primar ce face el pentru tineretul din Constanţa.

Mazare-blog2.jpgÎntrebarea celui care se recomandă „Cristi" este una absolut normală, mai ales că publicul ţintă spre care Mazăre şi-a îndreptat atenţia în ultimii ani a fost reprezentat de pensionari. Pentru aceştia, Mazăre a făcut cluburi în tot oraşul, a rupt o bună parte din bugetul local pentru a le da pachete cu alimente de opt ori pe an şi le-a oferit gratuitate pentru transportul în comun celor care se încadrează cu pensiile până la un anumit plafon. În schimb, categoriilor sociale active, precum tinerii, au fost lăsate pe lista ultimelor priorităţi. E drept că pentru aceştia s-a încercat atragerea, înaintea celui de-al treilea mandat al lui Mazăre, cu proiectul de locuinţe ieftine, însă se pare că acesta i-a dezamăgit din cauza calităţii îndoielnice a construcţiilor. În schimb, cititorul îi recomandă primarului să se gândească la o posibilitate pentru ca tinerii să aibă acces la Internet şi în parcurile din municipiu. „Domnu' Mazăre, dar pentru tineretul din Constanţa ce faceţi? Oricum blocurile pe care le faceţi sunt dezastruoase, măcar faceţi ceva cu Internetul wireless, ca să putem şi noi naviga în parc, malluri", îi spune cititorul primarului Mazăre, inspirându-se probabil din iniţiativa pe care primarul năvodărean a lansat-o la finele anului trecut.

Cel care comentează pe blogul primarului îi prezintă acestuia o ştire referitoare la viteza pe care o are Internetul în Constanţa, catalogat drept oraşul cu Internetul cel mai rapid din Europa. „Uitaţi aici o ştire, ce zice de Constanţa: Constanţa, cu o viteză medie de 8,8 Mbps, este cel mai rapid oraş european pe Internet, detronând localitatea suedeza Umea, unde numărul de conexiuni a coborât sub 50.000 în trimestrul al treilea al anului trecut. Constanţa ocupă însă doar poziţia a 48-a în lume. Deci, domnule primar, vreau şi eu a vedea ce faceţi pentru noi, tineretul???? Sau plecăm în Bucureşti sau afară cu toţii că şi aşa ştiţi şi dumneavoastră cum este şi cum suntem trataţi aici!! Vrem răspunsul LIVE pe un post naţional cu «Ce face domnul primar al Constanţei pentru TINERET!»", mai scrie cititorul pe blogul primarului.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tomass 31 Jan, 2011 08:26 Care parc Cristi! vezi ca tu navigi pe terenul unui inpropritarit de Mazare.Acolo unde crezi tu ca este parc este o parcela pe care mometan inca ai voie sa calci.Dupa al treilea mandat cu voia constantenilor vei naviga intr-un tarc,unde vei avea vopsiti pe pereti copaci.