Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea şi Blaga vin să facă ordine în PDL Constanţa Banias face alegerile la judeţ întâi speriat de un potenţial scandal la municipiu

ro

27 Jan, 2011 00:00 1330 Marime text
Şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL de aseară a fost neobişnuită, dacă se poate spune aşa, în sensul că a fost una cât de poate de normală. Nu a mai existat nici un conflict, vizibil, între membrii BPJ, aşa cum se întâmpla de obicei chiar şi dacă a fost un Birou Reunit Lărgit, în aceeaşi şedinţă ţinându-se concomitente şi şedinţa BPJ şi cea a BPL, cu municipiul. Au lipsit însă Adrian Gheorghiţă şi deputaţii Maria Stavrositu şi Zanfir Iorguş.

Reuniunea a fost una cât se poate de simplă: conducerea interimară a BPJ Constanţa a comunicat celor prezenţi atât decizia referitoare la faptul că Florian Constantin este, până la alegerile care se vor ţine la municipiu, preşedintele organizaţiei, dar şi chestiunile discutate de către trio-ul Banias-Chirilă-Constantin la şedinţa BPN de luni, în privinţa alegerilor care se vor ţine până pe 20 februarie. Pentru prima dată liderul PDL, Mircea Banias, a explicat de ce s-a decis ca alegerile de la judeţ să aibă loc înaintea celor de la municipiu, aşa cum ar fi fost normal, cum se întâmplă de obicei, de jos în sus: "Nu sunt convins că un eventual Consiliu de Coordonare Local s-ar desfăşura fără alt scandal. Cred că dacă vor fi mai întâi alegeri la judeţ, unde vor fi prezenţi reprezentanţi din BPN se evită un eventual scandal", a precizat Banias. Cât despre cei care vor veni să asiste la alegerile de la judeţ, la data la care va fi stabilită de conducerea centrală a partidului, Banias a spus că va veni ori secretarul general al PDL Vasile Blaga, ori Elena Udrea, preşedintele PDL Bucureşti. În realitate, de fapt, se pare că ambii vor fi prezenţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • stavrositi 30 Jan, 2011 10:58 sa moara de oftica Stavrositiiii. Branza poate ne lasi si tu ca suntem satui de soareci lingatori ca tine. Banias este un politician adevarat.
  • marin 28 Jan, 2011 16:38 Rabdare rabdare.Oare Mihai Petre aceasta minte luminata cu o putere de discernamint fantastica si cu solutii la problemele partidului,a consiliului judetean,a constantenilor,a Cristinei Brinzoi ce pareri mai are?
  • postelnicu 27 Jan, 2011 17:36 Doamne, cat tupeu are mircea asta!
  • Mirciulica 27 Jan, 2011 08:27 Ai facut terci organizatia PDL, vrei la primarie ? Crezi ca Bogatu o sa mai bage bani in tine ? Te inseli