Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tusac le face declaratii de „dragoste" liberalilor

ro

03 Dec, 2009 00:32 1469 Marime text
pnl_tusac_si_oleniuc.jpgÎn timp ce liberalii din Mangalia exprimau, printr-un comunicat de presă, faptul că filiala locală a formaţiunii nu va asimila campania electorală pentru prezidenţiale cu decizia de a nu-l susţine cu niciun preţ pe edilul Mihai Claudiu Tusac, iată că un comunicat remis de data aceasta de PSD Mangalia exprima un punct de vedere total opus.

În comunicat se arată că „preşedintele PSD - organizaţia Mangalia, primar Mihai Claudiu Tusac, doreşte să mulţumească conducerii PNL Mangalia pentru colaborarea din perioada campaniei electorale pentru turul II al alegerilor prezidenţiale. Liberalii din Mangalia s-au arătat deschişi unei relaţii bazate pe comunicare, înţelegere şi respect reciproc!".

În comunicat, edilul local face referire şi la un punct nevralgic, care a scos în stradă, în mai multe oraşe ale ţării, revoluţionarii din 1989: „Să ieşim la vot, să ne exprimăm acest drept câştigat prin vărsare de sânge în decembrie 1989. Să spunem cu toţii un DA hotărât pentru o Românie cu adevărat europeană".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • wolf 03 Dec, 2009 09:42 Eu cred ca nu mai aveti pic de jena ... Oricum va agitati cu filmulete, bani, campanie, fasole, carnati, palmieri ... si tot Traian Basescu va iesi ! :)