Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretomanie marca CJC despre concursul pentru funcţia de şef Serviciu Financiar

ro

22 Jan, 2011 00:00 2368 Marime text
7_concurs_cjc_-__Consiliul_judetean.jpgPotrivit datelor publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a-III-a, nr. 24/21.I.2011, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de şef Serviciu Financiar din cadrul aparatului de specialitate al preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa.

Chiar dacă am încercat să aflăm, atât de la purtătorul de cuvânt al CJC, Cristian Moldovanu, cât şi de la directorul general al Direcţiei Generale Economice - Financiare, Bogdan Dima Gavrilă, care este motivul pentru care s-a scos la concurs acest post, niciunul dintre cei doi nu a vrut să ne spună nimic. Primul, Cristian Moldovanu, a precizat că nu ştie despre cine este vorba, dar că se va interesa, iar cel de-al doilea ne-a trimis politicos, dar în stilul său plin de sarcasm, la cel dintâi: "Când o să afle purtătorul de cuvânt, atunci o să vă spună cine este şef la acest serviciu", a precizat Dima, după care a închis telefonul.
În schimb, chiar şi fără ajutorul de nepreţuit al vreunuia din cei doi, am aflat că de fapt concursul va fi susţinut de Georgeta Blacioti, la acest moment un soi de interimar pe funcţia de şef Serviciu Financiar din subordinea Direcţiei Generale Buget Finanţe. Blacioti a ajuns şef de Serviciu Financiar la această direcţie după ce Eugen Paraschiv, cel care ocupa postul până acum câteva luni, a plecat la Compartimentul Audit în cadrul aceleiaşi instituţii. Potrivit surselor noastre, acesta a plecat împreună cu fostul director executiv al Direcţiei Generale Buget Finanţe, Tudorel Pârvu, transferat şi el pentru ca Dima să ocupe fotoliul de director general.
Cât despre Georgeta Blacioti, care va susţine acest concurs organizat pentru definitivarea pe post, aceasta era la Serviciul Buget următoarea în ierarhie după Adriana Decu, actualul adjunct al Direcţiei Generale Buget Finanţe. După plecarea lui Paraschiv, Blacioti a fost transferată pe acest post.
Proba scrisă a concursului va avea loc pe 22 februarie, de la ora 10.00, la sediul ANFP, iar pe 24 februarie, de la ora 14.00, interviul. Dosarele se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, la sediul ANFP.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nedumeritul 22 Jan, 2011 12:24 pai de cine putea fi ocupat acest post decat de un macedonean...ce va mai bateti capul atat au impanzit toate mediile financiare din Dobrogea sunt ca o ciuma,multi prosti dar insistenti si spagangii