Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD va încerca să forţeze trecerea moţiunii pe tema eliminării subvenţiei pentru căldură Senatorul Moga - „Amet Aledin şi Ibram Iusein, duşmanii Constanţei"

ro

24 Sep, 2011 01:00 2892 Marime text
05_motiune_-_Nicolae_Moga.jpg „Este cazul ca parlamentarii UDTR şi UDTTMR să nu mai voteze împotriva constănţenilor şi să le alăture celor care aruncă în aer preţul gigacaloriei pentru populaţie"

Decizia Guvernului de eliminare a subvenţiilor la încălzire a fost deja atacată de Uniunea Social Liberală cu o moţiune de cenzură simplă. Reprezentanţii PSD spun că decizia luată de Executiv este greşită, întrucât îi va afecta pe oamenii cu venituri medii, din mediul urban, nicidecum pe cei bogaţi, aşa cum susţine ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu. „Cei cu venituri mari sunt demult debranşaţi de la sistemul centralizat de încălzire, pe ei nu-i interesează acest lucru. Cei cu venituri foarte mici vor primi ajutoare sociale de încălzire. În schimb, cei cu venituri medii - sau cum îi consideră domnul ministru Lăzărescu, bogaţi - adică cei care au peste 8 milioane de lei pe lună, aceştia vor fi afectaţi", a declarat Nicolae Moga, senator PSD de Constanţa.

05_motiune_-_Ibram_Iusein_03.jpg338 de lei pentru o gigacalorie vor plăti constănţenii în această iarnă

Guvernul a dat deja o Ordonanţă de Urgenţă prin care familiile cu venituri de peste 720 de lei pentru fiecare membru nu vor mai primi subvenţie la căldură pe timpul iernii. Urmarea? Factura la întreţinere va creşte cu până la 30% la sută.

05_motiune_-_Amet_Aledin_18.jpg„PSD în război cu parlamentarii minorităţilor"

Senatorul PSD Nicolae Moga spune că moţiunea simplă a opoziţiei poate duce la revizuirea Ordonanţei de Urgenţă, cu condiţia ca parlamentarii minorităţilor să nu mai voteze cu puterea şi să refuze să mai fie vânzători de ţară la pachet cu deputaţii UNPR. „Noi o să ne batem pentru a forţa trecerea moţiunii simple. Fac apel la parlamentarii independenţi, inclusiv la cei de Constanţa, Amet Aledin de la UDTTMR şi Ibram Iusein de la UDTR, să nu mai fie vânzători de ţară, laolaltă cu UNPR-iştii şi să voteze în interesul constănţenilor", spune Moga, care a mai arătat că tăierea subvenţiilor va sărăci pur şi simplu milioane de români.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ptr ucseer 25 Sep, 2011 17:42 Ucseer, sigur Mazare este vinovat pentru ca in tara asta minoritatile conduc. Au fost tot timpul slugile puterii si au lins acolo unde altii au scuipat ca sa le fie bine. UDTR o adunatura de hoti din zona Pietii Chiliei care in viata lor nu au muncit o zi.Probabil si tu faci parte dintre ei.
  • ucseer 24 Sep, 2011 09:20 Dle. Moga, de cat sa ii invinuiesti pe dnii. Amet si Ibram, mai bine il sfatuiai pe prietenul si protectorul dumitale, Mazare, sa fi investit in reabilitarea punctelor termice si in contributii la reabilitarea termica a locuintelor, nu in pomeni electorale si distractii estivale.
  • ali baba 24 Sep, 2011 07:55 are dreptate moga sa vedeti ce averi au facut-iusein are terenuri de milioane euro in tulcea si nu numai-primesc cite un milion euro fiecare pe an-20 milioane tatarii si 20 milioane euro turcii-unde sint banii?si fraierii ii voteaza-ei impart banii intre 5 familii