Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD pregateste furtul de voturi Pedelistii, cu ochii in patru pe social-democrati

ro

28 Nov, 2009 02:05 729 Marime text
Membrii Colegiului Director al PD-L s-au reunit aseara in sedinta de evaluare a primului tur al alegerilor prezidentiale si a rezultatului referendumului. Potrivit declaratiilor liderului judetean al PDL, Mircea Banias, au fost prezenti toti sefii de organizatii locale, directori de deconcentrate: "Le-am facut o scurta informare in legatura cu ceea ce s-a discutat joi la sedinta Biroului Permanent National si am stabilit sa facem campanie cum am facut si pana acum insa cu amendamentul sa obtinem un scor mult mai mare decat cel obtinut in primul tur. Ne propunem sa depasim cu 50% procentul".

Mai mult, democrat-liberalii s-au declarat ingrijorati in legatura cu faptul ca pesedistii sunt pregatiti pentru fraudarea voturilor. In acest sens, liderul PD-L i-a avertizat pe colegiii sai din municipiu si judet sa supravegheze indeaproape orice miscare care ar putea ridica suspiciuni si sa transmita organelor anbilitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 30 Nov, 2009 14:05 PSD-istii si PDL-istii FURA VOTURI, numai PNL-istii sunt usa de biserica ??? PNL-istii HOTII HOTILOR !!! HOTUL striga HOTII !!!