Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pedelistii analizeaza scorurile de la alegeri dupa al doilea tur

ro

27 Nov, 2009 02:06 931 Marime text
Şefii tuturor organizaţiilor judeţene din ţară ale PD-L au fost chemaţi, ieri, la o şedinţă-surpriză a Colegiului Director, menită să stabilească strategia de campanie pentru al doilea tur.

Chiar dacă nu era programată, reuniunea liderilor judeţeni a constituit o ocazie foarte bună pentru ca reprezentanţii judeţelor unde PD-L a obţinut procente mici, comparativ cu aşteptările, să fie într-o oarecare măsură traşi la răspundere, iar cei cu scoruri mai mari să contribuie la îmbunătăţirea rezultatelor colegilor lor.

Unii lideri din teritoriu chiar au spus că vor demisiona dacă peste o săptămână şi jumătate nu vor reuşi să obţină un scor mai bun.

Liderul organizaţiei judeţene ne-a declarat că, nominal, despre Constanţa nu s-a pomenit nimic, dar s-a hotărât că o analiză amănunţită a rezultatelor şi, probabil, decapitări masive vor avea loc abia după cel de-al doilea tur. „Am vorbit doar despre mobilizarea pentru cel de-al doilea tur al alegerilor. Am venit de la Bucureşti cu multe materiale de campanie, afişe noi. S-a decis ca fiecare organizaţie să îşi facă singură campanie. Vom avea în continuare întâlniri cu alegătorii, dar nu vor mai fi mitinguri de susţinere", a declarat Banias.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • murfatlar 29 Nov, 2009 12:09 insistati mai mult in zona Pecineaga unde-i Iorgus,slaba campanie. a trebuit in trecere sa le xeplic ce-i cu filmuletele,haisamii,stenograme si alte facaturi. taranii nu inteleg nimic si voteaza dupa banuti,tuica,bere si altele. ba.....alimnetele date de UE sunt facute sacose si impartite ca fiind de la PSD de sarbatori. mai nou gen in rezerva Magdalena trimite SMS-uri pensionarilor militari avertizandu-i daca voteaza Basescu voteaza micsorarea pensiei pana la o treime. asta fac generalii pesedisti,Magdalena,Mihai Popescu(cel cu fregatele)