Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PC Constanta vrea sa rupa alianta cu PSD

ro

26 Feb, 2010 03:44 1664 Marime text
des_pc_cta.jpgDupă ce aspirantul la şefia PC-ului, Daniel Constantin, a transmis printr-un comunicat că mai multe organizaţii din ţară îşi doresc ruperea alianţei la nivel local cu PSD-ul, existând în acest sens şi anumite presiuni, liderul organizaţiei judeţene a PC Constanţa, Ion Mincă a declarat că şi el este de acord.

De altfel, problema referitoare la colaborarea la nivel local între cele două organizaţii judeţene nu a existat niciodată încă de la încheierea protocolului la nivel central. „Despre ce colaborare este vorba?! La nivelul Constanţei nu a existat niciodată vreo colaborare între cele două partide, nici nu va exista şi nici nu mă interesează să existe vreuna", a declarat liderul PC Constanţa, Ion Mincă.

Reacţia candidatului PC la preşedinţia partidului a apărut la momentul în care Victor Ponta, noul preşedinte al PSD-ului, a fost de părere că o construcţie între PNL şi PC i se pare „destul de logică ideologic" şi a sugerat că drumurile PSD şi PC se vor despărţi la un moment dat. „Avem şi noi presiuni din partea organizaţiilor judeţene ale PC pentru ruperea alianţei cu PSD, dar nu ne apucăm să facem scandal în presă pe acest subiect, ci sperăm să avem mai întâi o discuţie cu noua conducere a PSD", spune Daniel Constantin, într-un comunicat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lu_is 27 Feb, 2010 00:14 Si noi care am primit sepci cu PSD PC ce facem? Le rupem si pe ele?
  • intrebare 26 Feb, 2010 08:28 in afara de nenea din poza, mai exista vreun membru al pc in judetul constanta? apropos, nenea din poza cine este?