Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olga Zeicu si-a dat demisia de la sefia organizatiei de femei liberale (document)

ro

12 Jun, 2010 02:51 1831 Marime text
cap_1.jpgPreşedinta organizaţiei de femei din PNL, nou aleasă pe 11 aprilie în cadrul Adunării Generale de Alegeri a Organizaţiei Femeilor Liberale, a decis să se retragă din această funcţie din considerente care ţin de modul în care s-au desfăşurat alegerile.

Olga Zeicu susţine, printr-o scrisoare deschisă adresată liderului organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, că a decis să ia această decizie după ce se vor fi terminat şi alegerile la judeţ pentru a nu crea mare vâlvă prin hotărârea sa.

La baza deciziei sale, aşa cum motivează în scrisoare se pare că ar fi stat lipsa încrederii "în virtuţile naţiei şi în soarta ţării": "Ce s-a întâmplat la alegerile din municipiu m-a afectat pe mine şi pe alţi liberali care din bun simţ de prea multe ori am băgat capul în nisip iar tactica struţului ne-a adus aici", mai precizează fosta lideră a femeilor liberale de la municipiu.

Acesta mai adaugă şi faptul că a decis să ia atitudine la momentul în care două treimi din membrii din sala Casei de Cultură unde au avut loc alegerile nu proveneau din organizaţia municipală dar şi pentru că "a muncit prea mult alături de echipa mea ca să asist pasiv cum toată munca noastră este călcată în picioare de oameni care nu au nicio treabă cu PNL".

Olga Zeicu a fost desemnată să reprezinte femeile din municipiu cu 95 de voturi pentru din 100. Organizaţia pe care a condus-o s-a alăturat demersului membrilor liberali pensionari care au contestat rezultatul alegerilor de la municipiu, desfăşurate pe 22 mai.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 13 Jun, 2010 00:32 Ar trebui sa se autodesfiinteze acest ”partid ” plin de HIENE LIBERALE .