Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu există nicio demisie scrisă, sunt membru PDL" Bocai - „Proiectul lui MRU suna bine, la PNL nu merg!"

ro

10 Sep, 2012 01:00 1713 Marime text

Bocai_ramane_membru_-_Dumitru_Bocai.jpgFostul primar al localităţii Ovidiu, Dumitru Bocai se află încă în pauză competiţională din punct de vedere politic şi afirmă că nu pleacă la PNL. „Ofertele făcută lui Bocai atât de PNL cât şi de PSD vizau alegerile locale, alte negocieri eu nu am mai avut după data de 10 iunie", spune Bocai.

„Ofertele" au rămas „neonorate", Dumitru Bocai a preferat să candideze pe listele PDL, a pierdut alegerile şi a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei Ovidiu a democrat-liberalilor, dar nu şi din partid. „Am rămas simplu membru, nu există o demisie scrisă de mine din PDL.

Proiectul politic lansat de Mihai Răzvan Ungureanu pare interesant iar Dănuţ Culeţu o persoană serioasă, dacă cineva are nevoie de mine, nu sunt un laş să stau acasă dar nici nu mă voi duce să mă rog de cineva să mă coopteze în vreo echipă", mai spune Bocai. Informaţia privind calitatea de membru al PDL al fostului edil de la Ovidiu a fost confirmată atunci chiar de către preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii