Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noua găselniţă a Primăriei Constanţa Studii de teren pentru Promenada turistică Mamaia (document)

ro

09 Oct, 2010 00:00 2174 Marime text
6_promenada_-_mamaia_promenada.jpgDupă ce proiectul Rivierei Tomis a fost abandonat din lipsă de fonduri, iar banii de la Ministerul Turismului s-au pierdut la sfârşitul anului 2009, municipalitatea vrea să realizeze un nou proiect - Promenada turistică Mamaia. Suma necesară pentru noul proiect al administraţiei conduse de Radu Mazăre va fi asigurată, aşa cum arată caietul de sarcini, din Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 1, Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere.

Pentru început, autoritatea locală a scos la licitaţie contractul referitor la realizarea studiilor de teren pentru acest obiectiv. Potrivit invitaţiei de participare numărul 268.322, pentru contractul de achiziţie publică, Primăria este dispusă să plătească 137.096,77 de lei fără TVA, studiile urmând a fi finalizate în 30 de zile. Agenţii economici doritori îşi pot depune ofertele până pe 20 octombrie, ora 10.00, şedinţa de deschidere a ofertelor urmând a avea loc în aceeaşi zi de la ora 12.00. Garanţia de participare pe care trebuie să o plătească fiecare participant este de 2.100 de lei. 

Investiţia este asigurată din Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 1, Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere. Amplasamentul pe care urmează a se realiza proiectul analizat se află în vecinătatea Ariei de Protecţie Specială Avifaunistică ROSPA0076 Marea Neagră. Zona a fost declarată arie de protecţie speciala avifaunistică prin H.G. 1284 din 31.10.2007. Lucrările vor cuprinde zona din staţiunea Mamaia - bulevardul Al. Lăpuşneanu - Sat Vacanţă - promenada Cazino Club Castel (până în dreptul hotelului Vega).  

De pe lista lucrărilor care urmează să se efectueze potrivit contractului care va fi încheiat cu ofertantul care va fi declarat câştigător fac parte următoarele lucrări: reabilitarea aleii pietonale principale din Sat Vacanţă, reabilitarea şi reamenajarea piaţetei Perla, a promenadei Perla - Cazino Mamaia, a celei de la Cazinoul din Mamaia şi a celei de la Cazino Club Castel (până în dreptul hotelului Vega). 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii