Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Crăciun soseşte şi la copiii din comuna Pantelimon

ro

15 Dec, 2010 01:09 1787 Marime text
Pantelimon_primar_Neicu_Vasile_02.jpgAdministraţia locală a comunei Pantelimon continuă şi anul acesta tradiţia de a oferi, în pragul sărbătorilor de iarnă, cadouri copiilor.

Primarul comunei Pantelimon, Vasile Neicu, ne-a declarat că a fost aprobată în Consiliul Local suma necesară achiziţionării de cadouri de Crăciun pentru copii. „Vom cumpăra cadouri constând în dulciuri şi fructe pentru 333 de copii, pe care le vom dărui cu ocazia serbării de Crăciun", a mai spus primarul. Potrivit edilului, serbarea organizată cu ocazia Crăciunului va avea loc luni, începând cu ora 9.00, la Căminul cultural din localitate. Pe lângă darurile oferite copiilor de autoritatea locală, aceştia vor mai primi cadouri şi din partea a trei sponsori, care au dorit să dăruiască la rândul lor în pragul sfintelor sărbători.

Primăria caută secretar

În paralel cu aceste acţiuni, specifice lunii decembrie, autoritatea locală are în vedere şi rezolvarea unor probleme prioritare pentru comună. Primăria Pantelimon, rămasă fără secretar ca urmare a diminuărilor salariale, este în căutarea unui ocupant potrivit pentru această funcţie. Primarul Vasile Neicu şi-a exprimat speranţa ca până la sfârşitul lunii ianuarie - luna februarie, primăria pe care o conduce să-şi găsească secretar. „Au venit la interviu vreo cinci jurişti. Concursul este organizat la Bucureşti, de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Sperăm ca anul viitor să avem secretar, pentru că ne descurcăm foarte greu. Suntem cinci oameni în primărie, şapte cu mine şi cu viceprimarul, şi nici nu putem angaja. Ca să angajăm trebuie să avem şapte posturi libere. Am spus că mai bine îi dăm pe toţi afară ca să putem organiza concurs de angajare", a declarat, făcând haz de necaz, primarul Vasile Neicu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii