Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare simte ca-i fuge pamantul de sub picioare

ro

01 Oct, 2009 22:35 1992 Marime text

radu-mazare-ganditor-02.jpgBombă PSD la Constanţa. Potrivit site-ului de ştiri Antena 3, liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, are probleme din cauza colegilor de filială. Cristinel Dragomir, secretarul executiv al organizaţiei judeţene PSD, a precizat că reprezentanţii PSD din conducerile serviciilor deconcentrate constănţene nu vor demisiona din funcţie, chiar dacă se aşteaptă să fie înlocuiţi de noii miniştri. „În privinţa şefilor de deconcentrate, vom vedea ce se va hotărî la nivelul fiecărui minister, acum, că am ieşit de la guvernare. Noii miniştri vor stabili sarcinile pe care le vor avea pentru fiecare serviciu deconcentrat şi este posibil ca actualii directori să fie înlocuiţi din funcţie şi să fie organizat un nou concurs pentru ocuparea acestor posturi. Oricum, nu cred că îşi vor da demisia", a afirmat Dragomir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 02 Oct, 2009 20:47 "Murfatlar-ule" esti si tu unul dintre "hienele" liberale care a ajuns datorita hotiilor ,de ani de zile, mare politician la BUCURESTI? De unde stii ca nu tocmai acest domn liberal,IONEL CHIRITA ,(fosta ruda prin alianta cu mine),consilier local al orasului Harsova de Constanta sa fie vinovat de DEMITEREA ministrului MAI, d-l DAN NICA ? Daca a fraudat alegerile locale,in 2008,nu vad de ce nu le-ar frauda si pe cele prezidentiale,din moment ce are sisteme prin satelit de supraveghere , arma cu microunde si nu in ultimul rand oameni care se preteaza la asemenea fapte ilegale?
  • cetatean 02 Oct, 2009 19:03 sa demisioneze!!! asa cum au fost pusi politic asa sa plece de ce ce sa-i demita, parca asa au spus ca vin odata cu cei care i-au sustinut si pleaca odata cu ei, sau la plecare nu le place. jos cu jigodiile, inclusiv Neagu de la ITM. Sa mearga sa-l controleze pe Brailoiu, ca are timp liber acum cand sezonul s-a terminat si "incasarile" merg mai greu, fiind si criza.
  • murfatlar 02 Oct, 2009 13:30 Argentinoo!!!!! i-ati tata pasapaort pt Brazilia daca nu-ti convine debarcarea lui Mazare! acolo-i patria si bogatia lui,acolo vei fi fericita,ferita si implinita. pa !si sa auzim de bine;mai lasa-ne cu dusmaniile personale ..referitor la cei din Hirsova. lupta-te cu ei nu cu noi!
  • surmelis argentina pusa 02 Oct, 2009 09:49 Vaicarestete pe tine "un cetatean" cretin si teribilist ce esti si nu mai vorbi in numele tuturor romanilor.
  • un cetatean 01 Oct, 2009 23:11 De ce să nu demisioneze? Că doar ei i-au înlocuit pe alţii fără drept de apel! Şi în scurt timp au făcut măgării câte nu au avut timp să facă alţii în 4 ani! parcă simţeau că nu au mult de stat, în disperare! Unde este deontologia profesională? Vai de noi Români!