Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare despre Nemirschi „E sef si trebuie sa faca fata la toate"

ro

30 Jul, 2009 03:15 1281 Marime text

Faptul că ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, a obţinut portofoliul propus şi susţinut de echipa Mazăre - Constantinescu este cunoscut de toată lumea. Numai că, la doar câteva luni de la promovare, ministrul constănţean a ajuns subiect de anchetă atât pentru o Comisie parlamentară special constituită, cât şi pentru unele instituţii ale statului.

În bătălia politică actuală, în care reprezentanţii PSD şi PD-L din Guvern au devenit ţinta perfectă pentru a demonstra românilor care dintre cele două partide are mai mulţi oameni care „jonglează" cu banul public, Nicolae Nemirschi „nu putea rata ocazia" de a fi luat în colimatoriu, cu atât mai mult cu cât era recomandat de echipa Mazăre - Constantinescu. Însă, în acest joc politic, există posibilitatea ca lideri PSD de la Centru să-l sacrifice pe ministrul Mediului. După cum a recunoscut ieri, în cadrul unei emisiuni radiofonice, preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, nu a luat în calcul această variantă. „Nu m-am gândit că ar putea fi sacrificat şi nici la un eventual înlocuitor pentru ministrul Nemirschi... E complicat acolo şi el nu se aştepta", a afirmat Mazăre. Liderul PSD Constanţa a recunoscut că Nicolae Nemirschi era „un foarte bun administrator şi lucra foarte mult". „Dar, acolo e şef şi trebuie să facă faţă la toate... şi în plan politic, şi ca imagine şi în cea ce priveşte întreaga activitatea a instituţiei pe care o conduce", a adăugat Radu Mazăre. Referitor la contractul de publicitate ce l-a adus în faţa Comisiei parlamentare de anchetă şi a poziţiei precizate de Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, Mazăre a declarat, în cadrul aceleiaşi emisiuni, că a vorbit cu Nemirschi. „Mi-a spus că ANRMP s-a sucit şi a dat a doua decizie, după ce, iniţial, nu a avut obiecţii privind procedura de achiziţie în cazul contractului de promovare a Programului Operaţional Sectorial Mediu", a conchis Radu Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 02 Aug, 2009 05:16 Politica este ca un desert de "nisipuri miscatoare", nu esti atent, te "inghite" imediat.
  • ptr mihaela 30 Jul, 2009 09:31 precizati sursa de unde ati preluat informatia, deontologilor.