Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manea "cel cu elefantul" îi va face campanie adversarului său Mazăre - "Nemirschi poate candida la primărie dacă nu o să mai candidez eu"

ro

29 Jan, 2011 00:00 1669 Marime text
nemirschi.jpgÎn timp ce la centru se trasează limitele Alianţei de Centru Dreapta care urmează să fie oficializată în curând, la nivel local, şi liberalii, conservatorii şi social-democraţii se pare că au ajuns la un consens. Chiar dacă pare greu de imaginat că, în cazul viitoarelor alegeri locale, veşnicul opozant din Consiliu Local al primarului Radu Mazăre şi fost candidat la primărie în 2008, Victor Manea, se va lupta pentru Mazăre pentru voturi, se pare că aşa ar arăta scenariul în 2012.

Asta, în cazul în care primarul Mazăre, când şi dacă va descoperi că stă mai prost de 60%, nu-l va lăsa pe colegul său mai vechi, fost ministru la Mediu, Nicolae Nemirschi, despre care se zvonea că ar fi deja membru PNL. "Nu a plecat din PSD. Nemirschi poate candida la primărie dacă nu va candida Mazăre din partea alianţei. Dacă va candida Mazăre, atunci Nemirschi nu va putea candida la primărie. În principiu, în această alianţă vom face cum se face în partide, cine stă cel mai bine în sondaje candidează", a susţinut Mazăre când a fost întrebat dacă Nemirschi se mai află în rândurile social-democraţilor. Mai ales că în ultimele zile liderul organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, ar fi afirmat că Nicolae Nemirschi, candidatul "surpriză" pe care îl păstrau liberalii pentru primărie, ar fi deja membru în PNL. În ceea ce priveşte alianţa cu liberalii, Mazăre s-a arătat dispus să încheie alianţa cu colegii, chiar dacă, doctrinar, cele trei partide îşi vor pierde identitatea politică.
Şi Victor Manea, liderul organizaţiei municipale a PNL Constanţa, cel care în 2008 candida împotriva lui Mazăre plimbându-se pe străzile oraşului cu un elefant care, simbolic, mânca mazărea ce i se arunca în faţă, a spus ieri că îi va face campanie lui Mazăre "aşa cum îmi va face şi el mie". Mai mult sau mai puţin bucuros în ceea ce priveşte sarcina grea pe care va trebui să o îndeplinească, Manea şi-a arătat speranţa că totuşi candidatul la Primăria Constanţa în 2012 ar pute fi din partea lor. Nu a vrut însă să mai spună dacă în acest răstimp nu se va răzgândi şi nu va candida şi el la primărie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii