Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista directorilor de deconcentrate care nu şi-au depus declaraţiile de avere (document + galerie foto)

ro

16 Oct, 2010 00:00 3847 Marime text
6_declaratii_colegiul_prefectural.jpgPrefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a prezentat ieri o situaţie a celor 34 de instituţii din cadrul Colegiului Prefectural, referitoare la declaraţiile de avere ale şefilor deconcentratelor depuse sau nu pe site-urile instituţiilor pe care le conduc.

„Am spus la fiecare şedinţă a Colegiului Prefectural că vreau declaraţiile de avere pe site-ul fiecărei instituţii. Am promis că le voi da presei pe cele care sunt puse sau nu pe site, pentru transparenţă. Este prima oglindă a unui director atunci când sunt puse pe site, este foarte bine să fie acolo. Nu este un lucru rău, trebuie să fie această transparenţă din partea dumneavoastră“, a declarat prefectul la finalul şedinţei Colegiului Prefectural. 

Din cele 34 de instituţii ai căror şefi trebuiau să-şi depună pe site declaraţiile de avere, doar 21 au şi făcut acest lucru. Restul, fie nu aveau voie să intervină pe formatul site-ului pentru a le posta, aşa cum se întâmplă în cazul şefei de la Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale, Laura Constandin, fie au declaraţiile pe site-ul la nivel central al instituţiilor care au reprezentanţe în teritoriu, cum este cazul lui Cristian Radu (Garda Financiară), Sunai Cadîr (Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa), Bogdan Vâlsan (Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa), Romulus Mincă (AJOFM), Cristina Samoilă (Casa Judeţeană de Pensii), Vasile Petro (Garda de Mediu), Dionisie Culeţu (Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor), Gigi Chiru (ISC), Virgil Coman (Direcţia Judeţeană a Arhivelor Naţionale). 

declaratii_colegiu_prefectural.jpg

De pe lista directorilor care nu şi-au postat declaraţiile de avere pe site fac parte următorii: Traian Oprea (Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“), Paraschiva Bobe (Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală), Aliss Andreescu (Inspectoratul Şcolar Judeţean), Laura Constantin (Agenţia pentru Prestaţii Sociale), Marian Mitrea (ABADL), Stela Curt-Mola (Oficiul Teritorial pentru IMM şi Cooperaţie Constanţa), Stere Buşu (Direcţia de Statistică Constanţa), Dumitru Catană (Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa), Marian Ureche (Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa), Stere Sponte (Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară). Restul directorilor au depuse declaraţiile de avere: Simona Leoveanu (Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit), Stere Pufleni (APIA), Florea Sincu (Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor), Georgeta Nicolăescu (Oficiul pentru Studii Pedologice şi Agrochimice), Gheorghe Dinică (DSV), Bogdan Huţucă (DGFP), Constantin Dina (DSP), Eugen Bola (ITM), Senol Zevri (APM), Virgil Lungu (Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional), Ionel Truşan (Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră), Costică Cojoc (Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis“), Valentin Neagu (Direcţia Silvică). 

Ataşat, puteţi vizualiza lista cu cei 34 de directori, raportul lunar pe care îl prezintă Prefecturii Constanţa, dar şi declaraţiile la CNSAS. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dadr 16 Oct, 2010 15:29 scarba de Bobe nu isi mai depune declaratia de avere, pt ca totul este pe numele lu ginerisu si a lu fisu...ea nu are nimic...e saraca....sa vedem cat o mai sta cuu fundul pe scaunul directie...nu ii mai ajung spagile....munceste saracuta....o femeie de nimic....un jeg de sub unghie care trebuie eliminat....nu stiu cum PDL-ul o mai suporta
  • arheologia terorii 16 Oct, 2010 05:48 Astea sunt vrajeli. Spre exemplu la IP3 Lungu Virgil, maharul de la Cultura, declaratiile nu includ si spaga care se ridica la sume variind intre 3000 si 10.000 in functie de lucrare. Dau doar doua nume care reflecta aceste extreme: Alex Ionescu minima si Mocianu de la Cin Cin maxima. Asa cum vom demonstra in maxim un an si stie si prietenul senatorele Puiu baiatul asta canta asa de frumos ca se auzea de la Manastirea Secu. De altfel Puiu l-a laudat ca n-a scris de nasol de el.