Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii, indignati ca PSD-istii si PD-L-istii cheltuiesc fara rost banul public

ro

04 Aug, 2009 03:14 925 Marime text

Potrivit unui comunicat de presă transmis de organizaţia judeţeană a PD-L Constanţa, liberalii contestă faptul că la baza lipsei de atitudine faţă de constituirea celor două comisii de anchetă stă tocmai dezinteresul PSD-ului şi PD-L-ului faţă de modul în care sunt cheltuiţi banii publici.

„Ultimele declaraţii ale social-democraţilor demonstrează că PSD nu este interesat în mod real de felul în care este cheltuit banul public. Prin respingerea constituirii unor comisii de anchetă în cazurile miniştrilor Radu Berceanu şi Ecaterina Andronescu, PSD atestă faptul că parteneriatul cu PD-L continuă să funcţioneze foarte bine atunci când este vorba de ascunderea adevărului".

Potrivit aceleiaşi informări, „PNL constată că între PSD şi PD-L nu există nicio diferenţă de fond, singura lor preocupare fiind jocul de imagine, demagogia exacerbată şi dorinţa de a rămâne la guvernare prin acceptarea oricăror compromisuri".

Liberalii fac referire şi la „spectacolul mediatic" creat de PSD şi PD-L în contextul ruperii alianţei de guvernare. „Schimbul de replici şi ameninţările reciproce despre ruperea coaliţiei preferate pe canalele media la ore de maximă audienţă nu au fost decât un spectacol ieftin. În timp de criză, când economia românească se prăbuşeşte, actualii guvernanţi oferă circ românilor şi, în vreme ce ministeriabilii PSD şi PD-L cheltuiesc banii publici după bunul lor plac şi al clientelei politice, populaţia este obligată să strângă cureaua".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 04 Aug, 2009 16:19 DOMNILOR LIBERALI !,in 2007 si 2008, d-l Calin Popescu Tariceanu, fostul prim ministru a "rasturnat caruta cu bani" in valoare de sute de miliarde, in orasul Harsova de Constanta la cerea d-lui primar liberal IONEL CHIRITA, care la plecarea din functia de primar a lasat 3-4 cladiri nefinalizate si o gramada de datorii primariei Harsova. Vedeti-va "gunoiul din ochii vostri" si dupa aceea sa-l vedeti pe a-l altora !