Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iorgus l-a luat la intrebari pe Nemirschi

ro

17 Jul, 2009 01:53 1740 Marime text
cap_1.jpgMembru în comisia de anchetă parlamentară, deputatul Colegiului 5, Zanfir Iorguş, a avut, personal, câteva nelămuriri în ceea ce priveşte modalitatea în care Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, a atribuit un contract de 500.000 de euro, fără organizarea unei licitaţii. 

„I-am adresat şi eu, personal, mai multe întrebări pentru că aveam mai multe nelămuriri în legătură cu detaliile contractului atribuit, însă mai multe nu pot spune. A răspuns la toate întrebările şi ne-a pus la dispoziţie toate materialele", a evidenţiat deputatul. Aceeaşi atitudine comunicativă a avut-o şi colega sa de minister, Virginia Ştefănică, secretarul general al ministerului, care a răspuns, fără probleme, tuturor chestiunilor care au fost dezbătute.

nicolae_nemirschi_02.jpgPotrivit unei reguli de comun acord stabilite şi pentru evitarea viciilor în anchetă şi a lipsei de obiectivitate în soluţionarea cazului, s-a decis ca până la finalizarea anchetei să nu ofere niciun alt detaliu, decât cele ce s-au făcut publice la primele audieri. „Pe 27 iulie, când va avea loc prima evaluare, se vor da primele detalii rezultate în urma anchetei", a evidenţiat deputatul de Constanţa.

Pe 14 iulie, comisia de anchetă va trebui să prezinte raportul final în ceea ce priveşte controversatul act adiţional încheiat, în valoare de jumătate de milion de euro, la un contract din 2008, între Ministerul Mediului şi firma Ars Advertising.

{mos_ri:Iorgus}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii