Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionel Pilat vrea înapoi în sindicatul Primăriei

ro

20 Oct, 2010 03:20 2063 Marime text
Pilat_Ion_Pilat.jpgÎn târg umblă vorba că directorul Direcţiei Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanţa, Ionel Pilat, ar vrea să revină în Sindicatul Liber al Salariaţilor din Administraţia Publică Locală din cadrul Primăriei după ce, la începutul acestei veri, a renunţat la a mai face parte din tagma sindicaliştilor.

Motivaţia acestuia pare să vizeze acţiunea sindicaliştilor în instanţă privitoare la sporurile aferente anului 2008 şi, mai nou, şi 2009, pe care Curtea de Conturi le-a declarat ilegale şi pe care acum angajaţii ar trebui să le returneze.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Sindicatului Liber al Salariaţilor din Administraţia Publică Locală din cadrul Primăriei, Antuanela Dancu, a declarat că este adevărat că directorul Pilat a ieşit din sindicat „cândva la începutul acestei veri, când a şi făcut o cerere", dar că nu a revenit încă şi nici nu şi-a anunţat eventuala revenire: „Din câte ştiu, domnul Pilat este nemulţumit de felul în care funcţionează sindicatele la nivel central şi de aceea a decis să se retragă şi să acţioneze în instanţă pe cont propriu decizia Curţii de Conturi". Însă, pe rolul instanţelor constănţene nu se află depus până la acest moment niciun dosar în care părţile să fie Curtea de Conturi şi Ionel Pilat. Contactat telefonic, şeful din Primărie ne-a declarat că se află la Bucureşti pentru nişte investigaţii medicale şi că nu poate vorbi momentan. Vom reveni în ediţia de mâine cu un punct de vedere al directorului din Primăria Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii