Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul Judeţean Şcolar, ratat la mustaţă Liberalilor li s-au propus mai multe posturi de adjuncţi pentru zona portuară

ro

01 Jun, 2012 01:00 4235 Marime text

pnlpropuneri-AdrianaOprea007.jpgDe voie, de nevoie, liberalii nu prea au de ales şi, odată intraţi în hora USL, trebuie să accepte şi ce nu le prea convine.

De pildă, situaţia de la Inspectoratul Şcolar Judeţean, unde miercuri seara se ştia că inspector general va fi profesoara Adriana Cristina Oprea, propunerea liberalilor pentru învăţământul constănţean. Ieri de dimineaţă, lucrurile au arătat ceea ce deja este public, victoria PSD, care a reuşit să-şi impună reprezentantul, consilierul local Răducu Popescu, se spune pe axa Nicuşor Constantinescu - PSD - ministrul interimar Liviu Pop. Se pare că nici fosta şefă a sportului constănţean, Elena Frâncu, nu este străină de această propunere şi nu este exclus ca nici liderul FSLI Constanţa, Ioana Purcărea, să aibă implicări, dat fiind faptul că Pop provine din rândul Federaţiei, unde a deţinut funcţia de vicepreşedinte.

PNL vs. echipa PSD

pnlpropuneri-GheorgheDragomir007.jpgLiberalii, prin vocea liderului judeţean Gheorghe Dragomir, dau asigurări că dacă n-a fost să fie şi au „ratat" cea mai înaltă funcţie în ISJ, măcar unul dintre posturile de adjunct le vor reveni. Propunerea este aceeaşi, Adriana Cristina Oprea, actualmente cadru didactic la Grupul Şcolar „Dimitrie Leonida". Adriana Oprea a declarat că a avut ştiinţă despre nominalizare şi consideră că „liberalii au făcut tot ce a fost posibil pentru ca prima poziţie din conducerea Inspectoratului Şcolar să revină partidului. Din păcate, lucrurile au luat o altă întorsătură ieri de dimineaţă".

PSD nu stă însă cu mâinile în sân şi a înaintat propriile propuneri pentru adjuncţi, cu specificaţia „vrem o echipă compactă"! Propunerile sunt profesorii Liliana Timofte şi Adriana Gheorghe.

Ce mai vizează liberalii?

Dincolo de postul obţinut în fruntea Autorităţii Navale Române şi care i-a revenit lui Constantin Matei şi nu lui Ovidiu Cupşa, aşa cum era de aşteptat, liberalii mai vizează un post de adjunct la Administraţia Canalelor Navigabile, unde, dacă va accepta, va merge acelaşi Cupşa. De asemenea, potrivit deputatului Gheorghe Dragomir, liberalii au de făcut propuneri şi pentru postul de adjunct la Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popescu 01 Jun, 2012 18:47 Iar numiri politice?Cartonas rosu PNL!Dragomir asta nu pricepe ca s-a terminat cu numirile politice fara nici o compententa?Vrem concursuri pe functii,numiri corecte nu activisti de partid.Rusine socialistilor din PNL!Bratienii se rasucesc in mormant Dragomire!Da ti demisia!!!