Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inaugurare de parc pe post de intalnire electorala (galerie foto)

ro

14 Nov, 2009 02:50 1275 Marime text
_mg_7945.jpgAşa cum îi stă în obicei, după mai bine de jumătate de oră de aşteptare, aseară, primarul Radu Mazăre şi-a făcut apariţia la „lansarea" oficială a jumătăţii de parc reabilitată în zona Tomis 1. Înconjurat de toţi consilierii locali PSD, dar şi de echipa sa de la primărie, Mazăre a făcut o baie de mulţime şi le-a ascultat problemele locatarilor zone, aşa cum rar o face.

Finalizată în iunie 2009, aşa cum arată fişa proiectului, jumătate din lucrare a fost inaugurată abia ieri. Investiţia s-a ridicat la 20 de miliarde şi a constat în reabilitarea şi extinderea sistemului de iluminare, reabilitarea aleilor pietonale, instalarea de băncuţe de lemn, dar şi plantarea de arbori şi arbuşti.

În fond, întâlnirea de aseară a fost exact tiparul celei de acum fix un an, când, tot în campanie, echipa lui Mazăre a venit în acelaşi loc pentru a inaugura lucrările de reabilitare a parcului.

Cum au aflat că le vine primarul în zonă să inspecteze lucrările, zeci de locatari ai blocurilor din jurul Creşei nr. 2 au venit să-şi spună păsurile. Majoritatea dintre ei au fost nemulţumiţi de locurile de parcare insuficiente, alţii de oamenii străzii, care dorm în spaţiile din spatele complexului de la Flămânda, iar unii că ar vrea băncuţe la scară. Unii i-au solicitat primarului să facă sens unic pe Aleea Panselei, iar alţii, să se ocupe şi de spaţiile care pot fi amenajate pentru parcare, din spatele blocurilor, şi care sunt lăsate în paragină. „Nu am bani să fac parcări ori supraetajate ca să încapă mai multe maşini, acum trebuie să termin locuinţele ieftine pentru tineri, pentru asta dăm bani acum", s-a lăudat edilul tomitan.

Primarul chiar a făcut un tur al parcului, înconjurat de colegii săi din primărie, dar şi de o parte a locatarilor, care îl mai opreau din când în când să-i mai spună despre o problemă rămasă nerezolvată.

„Din acest parc este terminată jumătate din lucrare, urmează ca jumătatea cealaltă să o terminăm în toamna viitoare. Mai sunt de făcut nişte remedieri pentru că el a fost prost conceput din punct de vedere al aleilor şi al traficului. Trebuie să mai lăţim, să facem nişte sensuri unice. Una peste alta, este altceva decât s-a făcut. Ceea ce facem noi aici trebuie făcut în tot oraşul", a declarat primarul, încântat de realizările din zonă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii