Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru „Sper sa nu ne apuce sezonul estival cu faleza surpata"

ro

26 Mar, 2010 02:35 1888 Marime text
cap_2.jpgO echipă de inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Construcţii Sud - Est Constanţa au fost ieri, în control în zona de promenadă a Cazinoului Constanţa unde, în urmă cu două zile, s-a surpat o bucată din faleză.

chiru_-_faleza_cazino_constanta.jpgÎn urma cercetărilor de la faţa locului, inspectorii au constatat că s-au produs degradări pronunţate la zidul de sprijin al promenadei pe o lungime de aproximativ 50 - 60 de metri, iar în unele locuri s-au desprins rosturile şi placajul din piatră. Inspectorii au dispus administratorului SC Confort Urban SRL îngrădirea cu panouri şi plăci de avertizare a zonelor periculoase ale promenadei şi restricţionarea accesului persoanelor în acea zonă, efectuarea unei expertize tehnice privind deteriorările apărute dar şi procedarea la repararea lor imediată. „Prin demersul nostru încercăm să grăbim lucrurile, ca să nu ne apuce sezonul estival cu faleza surpată. Oricum, expertiza durează ceva", a susţinut directorul coordonator al ITC Constanţa, Gigi Chiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 26 Mar, 2010 05:22 individul asta isi plateste articole in ziua.lichea analfabeta cu diploma de drept cumparata la spiru haret.mai ieri era hot de masini.specialistii PDL