Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fluturasi impotriva parlamentarilor PDL

ro

16 Jun, 2010 03:12 1494 Marime text
cap_7.jpgÎn cursul dimineţii de ieri, pe mai multe maşini parcate în zona Trocadeo şi nu numai, proprietarii au găsit ataşate mai multe flyere portocalii care îi înfăţişau pe cei patru parlamentari constănţeni democrat-liberali. În plus, era transmis şi un mesaj pentru cei care nu îşi cunosc reprezentanţii în Parlamentul ţării: „Constănţeni, Ei sunt parlamentarii care votează pentru tăierea pensiilor cu 15% şi a salariilor cu 25%!".

Exact în dimineaţa zilei în care urma să se decidă soarta moţiunii de cenzură, adversarii politici ai actualului partid de la guvernare de la nivel local au răspândit fluturaşi prin tot oraşul prin care li se aducea la cunoştinţă constănţenilor care sunt parlamentarii care nu fac parte din partidul care a iniţiat moţiunea de cenzură. Pe lângă pozele celor patru parlamentari şi toate datele de contact ale cabinetelor lor parlamentare, cei care au elaborat acest fluturaş au postat şi un mesaj care, în opinia lor, ar trebui să atragă atenţia: „Constănţeni, Ei sunt parlamentarii care votează pentru tăierea pensiilor cu 15% şi a salariilor cu 25%!". În plus, era trecut şi mesajul senatorului Mircea Banias: „Nu uit că m-ai ales ca să te ajut!"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • janes romanes 16 Jun, 2010 00:06 SARCULE, nu esti mah rapandulo si tu pe afisul ala sau tu ai poza ta in cotet la porci pusa in rama si te rogi sa fie pusa in PARLAMENT? jau la cotet cu tine...