Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea va discuta cu Mazare si Nicusor

ro

22 Jul, 2009 03:19 1831 Marime text
elena_udrea.jpgElena Udrea a efectuat în această seară o vizită la sediul filialei judeţene PD-L Constanţa, declarând cu acest prilej că va ţine aproape de organizaţie, având în vedere faptul că se va afla în permanenţă pe litoral. 

După ce a făcut o scurtă analiză a echipei PD-L Constanţa, democrat-liberala a mai abordat un subiect sensibil - cel al numirilor la deconcentrate - afirmând că la Constanţa sunt „restanţe" la acest capitol.

Reprezentanţii PD-L Constanţa i-au înmânat Elenei Udrea lista cu cele nouă posturi ce au revenit PD-L în urma protocolului coaliţiei, dar care au rămas neocupate până în prezent de pedelişti. Este vorba despre postul de director coordonator al Inspectoratului Teritorial de Construcţii şi despre postul de adjunct al instituţiei, de cel de director coordonator adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă, director coordonator adjunct al ANIF, director coordonator al Inspectoratului de Concurenţă, director coordonator adjunct la aceeaşi instituţie, director coordonator al ISCIR, director coordonator adjunct în cadrul aceleiaşi instituţii şi director coordonator la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit. Elena Udrea a declarat că va încerca şi ea să rezolve blocajul numirilor de la Constanţa. „Au mai fost discuţii. Acum încerc şi eu", a declarat ea. Democrat-liberala a mai spus că va discuta cu Radu Mazăre şi despre problema celor trei mandate de consilieri locali ale PD-L, care nu au fost preluate de partid. În plus, Udrea a promis că va discuta şi cu Nicuşor Constantinescu despre problema priimăriilor PD-L care nu au primit banii cuveniţi de la Consiliul Judeţean, dar şi despre problema demarării construcţiei staţiunii turistice de la 23 August, blocată de faptul că CJC nu şi-a dat avizul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • GEORGE 23 Jul, 2009 10:41 Aceasta tentativa va fi un dezastru complet.Elena Udrea nu are ce sa-i ofere la "schimb", lui Radu Mazare&Nicusor Constantinescu, pentru a reusi, in demersul ei.Mai mult, cei doi, vor discuta de pe pozitii "de forta", in orice dialog.Toate astea trebuiau rezolvate de mult timp. Toate eforturile d-lui Mircea Banias au fost, nule.