Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea si Emil Boc, la alegerile de la PDL municipiu Florian Constantin - „Am respectat tot. Alegerile se tin"

ro

04 Jun, 2010 02:56 1878 Marime text
cap_1.jpgChiar dacă o parte dintre democrat-liberalii din organizaţia judeţeană susţin că CCL-ul de sâmbătă al organizaţiei locale este nestatutar, cei din conducerea locală a partidului îşi pun la punct ultimele detalii ale reuniunii de sâmbătă.

Încă de la apariţia informaţiei potrivit căreia membrii de la nivelul municipiului sunt convocaţi sâmbătă, la Consiliul de Coordonare pentru alegerea Biroului Permanent Local al Organizaţiei Municipale PDL Constanţa, unii democrat-liberali constănţeni par să fi luat foc. Invocând iniţial chestiuni legate de lipsa de legalitate în convocarea acestei reuniuni, dar şi momentul total nepotrivit pentru un asemenea demers, contestatarii democrat-liberali nu sunt deloc de acord cu ceea ce se va întâmpla sâmbătă. Asta chiar dacă conducerea centrală, la momentul în care au stabilit calendarul alegerilor în teritoriu, a dat ca termen limită 13 iunie pentru finalizarea scrutinelor la OSV-uri şi în birourile locale. În plus, se ştia de câteva săptămâni bune că alegerile la municipiu au fost stabilite pe 5 iunie, cu probabilitatea decalării, în cazul neîncadrării în termenul stabilit pentru finalizarea alegerilor la OSV-uri, pentru 12 iunie. Potrivit celor declarate de preşedintele organizaţiei municipale, Florian Constantin, alegerile s-au finalizat în 131 de OVS-uri din totalul celor 192, dar acest lucru nu reprezintă nici un impediment în sensul organizării acestor alegeri de sâmbătă. „Vor fi aproximativ 700 de delegaţi prezenţi, cei care au dreptul de a participa, membrii în Biroul Local, consilieri locali, dar şi preşedinţii de organizaţii de secţii de votare. Eu respect decizia dată în Biroul Permanent Naţional şi organizez alegerile în termenul stabilit, până pe 13 iunie", a mai adăugat Florian Constantin.

Cât despre invitaţii de la centru aşteptaţi să participe la CCL-ul de sâmbătă, a căror prezenţă garantează corectitudinea alegerilor, deputatul Maria Stavrositu ne-a declarat că a primit confirmarea participării a ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi că urmează să primească răspuns de la premierul Emil Boc, dar şi de la Sulfina Barbu, preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Banias cel mic 04 Jun, 2010 07:01 De ca nu vrea Banias alegeri ? Ii este frica sa nu piarda ? Este normal sa fie asa,el este presedinte numit de la centru si nu ales de votanti si stie foarte bine ca nici el,nici oamenii pe care-i sustine nu au vreo sansa la alegeri.In rest minte si dezinformeaza pana in ultima clipa.La asta se pricepe f. bine