Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Francu, refuzata de Mazare

ro

30 Mar, 2010 02:55 4720 Marime text
cap_6.jpgElena Frâncu, directorul coordonator al Direcţiei de Sport Constanţa a încercat ieri să discute cu primarul Radu Mazăre despre desfiinţarea Clubului Sportiv Şcolar nr.1, însă s-a lovit de respingerea acestuia. „Ce să vă fac eu? Mergeţi la Boc, să vă rezolve el", a replicat edilul.

Problema reprezentată de desfiinţarea Clubului Sportiv care a dat vreme de decenii campioni olimpici a ajuns în atenţia opiniei publice la începutul acestui an, stârnind diverse reacţii din partea autorităţilor judeţene, centrale dar şi a opiniei publice. Dacă autorităţile judeţene au declarat, la începutul lunii martie că va împiedica prin orice metode desfiinţarea acestui club, autorităţile locale n-au avut nicio reacţie. Până ieri când, primarul Radu Mazăre, întrebat de directorul coodonator al Direcţiei de Sport Constanţa, Elena Frâncu, dacă este de acord să îi ajute în demersul lor de susţinere, primarul a respins orice formă de ajutor, precizând că nu stă în competenţa sa rezolvarea acestei probleme. „Ce să vă fac eu? Mergeţi la Boc, să vă rezolve el. Dacă aveţi nevoie de sprijin moral, vi-l acord, altfel nu am cum să vă ajut", a răspuns apăsat edilul.

În replică, directorul coordonator a admis faptul că într-adevăr primarul nu avea cum să-i ajute în demersul lor, pentru că puterea nu se află în mâinile lui. „Ce să facă şi el, are dreptate că puterea e la PD-L iar banii sunt la PSD", a mai adăugat Frâncu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • asa frate 30 Mar, 2010 13:17 foarte bine va face ca l-ati votat pe basecu ca de.. e de-al nostru... acu sa va matraseasca buhaeva pe toti pana la unu ca sunteti niste lasi si nu aveti sange sa spuneti nimic in fata ei.. toti doar pe la spate
  • Murphy 30 Mar, 2010 11:16 Madam Francu este o arivista notorie care, se agata cu disperare de scaun.A gresit cand, s-a adresat primarului-mafiot MAZARE,deoarece, in acest caz, el, nu are nicio "putere". No comment!...
  • Nenea 30 Mar, 2010 10:19 Probabil ca era dupa o "sedinta" in cada cu lapte!.....Asa a fost "pastaia" asta mereu ,dar pacat ca lumea a inceput sa-i observe adevarata fata numai acum!.
  • gigi 30 Mar, 2010 10:00 E PSD-ista pursange.Nu stiu cum o pastreza PDL-istii.
  • Francu si partidele 30 Mar, 2010 00:08 Francu a trecut pe la psd si pdl sa ramana si ea pe functie