Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dupa ce Mazăre i-a certat pe colegii lui Luni, întreg municipiul va fi iluminat total

ro

21 Jan, 2011 00:00 1507 Marime text
farcas_iluminat_-_montare_corpuri_de_iluminat.jpgDupă ce primarul Radu Mazăre a fost surprins în timpul unei conversaţii telefonice în care îşi certa interlocutorul pentru că nu s-a dat drumul la tot iluminatul public din oraş, ieri, l-am contactat pe şeful Biroului de Iluminat Public din cadrul Primăriei Constanţa, Viorel Farcaş, pentru a ne explica de ce primarul a reclamant astfel de nemulţumiri. Mai ales că, încă de la începutul acestui an, s-a anunţat că din 15 ianuarie toate becurile din municipiul Constanţa vor fi aprinse.

Reamintim că pe la mijlocul anului trecut, când Guvernul a cerut autorităţilor locale să-şi reducă cheltuielile cu 25%, administraţia constănţeană a luat decizia de a face economie la iluminatul public prin folosirea unei metode de aprindere a becurilor stradale în zig-zag. Imediat după 1 ianuarie 2011, această decizia a Guvernului de reducere a cheltuielilor nu a mai fost prelungită, fapt pentru care s-a decis, la iniţiativa primarului Radu Mazăre, să se pună la loc toate becurile. Ceea ce s-a şi făcut încă de acum o săptămână, de pe 15 ianuarie. Numai că primarul, recent întors din Caraibe, unde este cald şi soare, a văzut, doar el ştie unde, că nu au fost aprinse toate becurile pe străzile municipiului şi a început să tune şi să fulgere către cei responsabili. "Să pună becurile la loc! Alea stinse. Să le pună la loc pe alea care erau în zigzag! S-a terminat cu ordonanţa lui Boc!", susţinea Mazăre în urmă cu două zile, înainte de conferinţa de presă. Ieri, am luat legătura cu şeful Biroului de Iluminat Public din cadrul Primăriei Constanţa, care ne-a spus că el a dat dispoziţii şi a primit rapoarte de la societăţile care se ocupă de iluminatul public că totul este în regulă. "Cu excepţia iluminatului arhitectural, adică iluminarea clădirilor din oraş, toată Constanţa este în regulă. Până luni se va termina de reinstalat becurile pe străzile Vârful cu Dor şi Democraţiei, singurele care au mai rămas. Pe aceste două străzi becurile sunt aprinse încă pe sistemul «unul da, unul nu»", a mai precizat Farcaş.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rusine pentru mazare 21 Jan, 2011 00:30 putina rusine pentru derbedeu este chiar foarte putin !!!acum tiai dat seama??a trecut timp mult si va trece f mult pina o sa mai fi ales.oare unde erai cind pe strazi adreau lumini si ziua in amiaza mare. sa nu te mai vad magarule!!!