Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Eiluminat Electrical Solutions SRL, din București, contract cu Primăria Costinești pentru iluminat stradal cu telecomandă și jocuri de lumini (DOCUMENT)

ro

24 Mar, 2024 11:34 491 Marime text
  • În descriere se precizează că „acest stalp de iluminat are LED integrat + bandă LED RGB multicoloră pe lateralele stâlpului care poate fi schimbată din telecomandă pe diferite culori sau jocuri de lumini“.
Eiluminat Electrical Solutions SRL din București a semnat cu Primăria Costinești, prin cumpărare directă, contractul vizând achiziționarea unor stâlpi de iluminat stradal cu telecomandă și jocuri de lumini.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că valoarea contractului este de 144.957,75 de lei fără TVA, adică aproape 30.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Stâlp Iluminat Stradal 30W RGB Telecomandă 3.5m“, iar în datele oficiale se precizează că este vorba de 75 de bucăți.
 
În descriere se precizează că „acest stalp de iluminat are LED integrat + bandă LED RGB multicoloră pe lateralele stâlpului care poate fi schimbată din telecomandă pe diferite culori sau jocuri de lumini“.
 
Despre Eiluminat Electrical Solutions SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 23 martie 2024, Eiluminat Electrical Solutions SRL a fost înființată în 2021, are sediul social în București, pe strada Valea Lungă și se ocupă de comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.
 
Anterior, societatea se numea Power Led Home Lighting SRL, fondată de Florica Arsene și administrată de Ionuț Gabriel Arsene.
 
În noiembrie 2022, Power Led Home Lighting SRL a fost preluată de Cristian Dinaci (care fusese numit administrator în luna mai 2022), fiind schimbată denumirea societății, dar și sediul social.
 
În iulie 2023, societata a fost preluată de Elena Dinaci.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Timișoara, din București.
 
Asociat unic este Elena Dinaci, iar Camelia Ștefania Tataru figurează administrator, numele său legându-se și de Led Lighting Shop SRL București.
 
În 2022, Eiluminat Electrical Solutions SRL nu a declarat angajați, profit a depășit 3.500 de lei, iar cifra de afaceri a fost 9.800 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații publice
Cât vrea să plătească primăria Costinești pentru extinderea sistemului de supraveghere video?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii