Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă se va ocupa de lucrările iluminatului public din comuna Pecineaga, județul Constanța?

ro

17 Sep, 2023 13:57 896 Marime text
Primăria Pecineaga din județul Constanța a atribuit, prin cumpărare directă, contractul privind efectuarea de lucrări a sistemului de iluminat public stradal.
 
Valoarea totală a contractului este de 741.000,2 lei. Iar firma câștigătoare a fost declarată Elbi Energy Projects SRL, la data de 13 septembrie 2023.
 
Elbi Energy Projects SRL
Societatea a fost înființată în 2019 și are ca obiect de activitatea lucrări de instalații electrice și tehnico-sanitare și alte lucrări de instalații pentru construcții. În anul 2022, firma a raportat 23 de salariați, o cifră de afaceri de peste 118 milioane lei, iar profitul a fost de 8,5 milioane de lei.
 
Sediul social este în București, pe șoseaua Alexandriei nr. 203A. Asociat unic este Smart Logistics & Consulting SRL, administrator fiind Năstase Andra Ioana. Smart Logistics & Consulting SRL mai apare asociat în West Residential Park SRL și în Elbi Light & Power Distribution SRL.
 
Smart Logistics & Consulting SRL este fondată în 2021, iar în 2022 a avut o pierdere de peste 1,4 milioane lei. Sediul este în București, pe strada Valea lui Mihai nr. 12, într-un apartament de bloc. Firma are ca asociat unicp e Sandu Cristinel, care ocupă și funcția de administrator.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Proiectul de modernizare a străzilor din Pecineaga, în atenția APM Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii