Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iluminatul public din Somova, județul Tulcea, va fi modernizat (DOCUMENT)

ro

15 Aug, 2023 18:00 835 Marime text
  • Valoarea contractului este de 907.014,95 lei
 
Primăria comunei Somova a atribuit un contract, în urma unei achiziții publice, pentru execuția lucrărilor pentru investiția „Modernizarea sistemului de iluminat public stradal în comuna Somova, județul Tulcea”.
 
Obiectivul se va executa în conformitate cu documentația tehnico-economică la faza de proiectare PT+DE+CS și a Autorizației de Construire.
 
Scenariul recomandat de către proiectant și aprobat de către beneficiar, presupune:
  • Preluarea amplasamentului;
  • încheierea convenției de luciu cu distribuitorul de energie electrică, pentru intervenția în rețelele electrice existente;
  • Demontarea aparatelor de iluminat vechi stradale existente;
  • Demontarea consolelor vechi;
  • Demontarea cablurilor de alimentare vechi;
  • Demontarea clemelor de legătură vechi;
  • Montarea de aparate de iluminat stradale cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic și luminotehnic, pe toți stâlpii existenți, repartizate pe categorii de putere, după cum urmează:
    • Aparat de iluminat LED, dotat cu telegestiune în punct luminos 22 W - 350 bucăți; Montarea de console de susținere a aparatelor de iluminat cu LED
    • Montarea de coliere de prindere pe stâlpi a consolelor, fixate prin intermediul unei benzi de montaj din inox și agrafe de strângere (informații referitoare la modalitatea de montare pe stâlp a colierelor de prindere se regăsesc în piese desenate-Detalii de execuție);
  • Realizarea legăturii electrice în rețeaua existentă a iluminat public în cutiile de conexiuni și cleme de derivație tip CDD;
  • Implementarea unui sistem de telemanagement la nivel de punct de aprindere, pentru un număr de 4 unitati;
  • Verificări și măsurători electrice, mecanice și luminotehnice pentru corespondența cu datele din proiectul de execuție;
  • Punere în funcțiune a instalațiilor și echipamentelor noi montate.
 
Valoarea contractului este de 907.014,95 lei, iar firma câștigătoare este Vodafone Romania.
 
Despre Vodafone Romania SA


 
Potrivit Termene.ro, compania Vodafone România SA a fost înființată în 1996 și are sediul social în Sectorul 2, pe bd. Barbu Văcărescu nr. 201, obiectul de activitate fiind „activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit)“.

 
Acționar majoritar este Vodafone Europe BV, cu sediul în Olanda, iar restul acțiunilor sunt deținute de Vodafone International Holdings BV, tot din Olanda.

 
Director general și președinte al Consiliului de Administrație este Achillefs Kanaris. În anul 2021, compania a raportat 3.713 angajați, pierderi peste 410 milioane de lei și cifra de afaceri peste 4.587.469.131 de lei.

 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu Vodafone se numără Academia Română, Academia de Științe Economice București, Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane București, dar și alte instituții.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Vodafone Romania, contract pentru implementarea serviciilor electronice la Primăria Jurilovca, județul Tulcea (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii