Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dizolvarea Consiliului Local Mangalia, amanata din nou

ro

09 Jul, 2009 02:16 1198 Marime text
Locuitorii Mangaliei trebuie să se înarmeze cu răbdare până în luna august. Procesul privind dizolvarea Consiliului Local Mangalia s-a amânat până pe 5 august, până când părţile îşi vor prezenta martorii. „Noi, Consiliul Local, ne-am prezentat martorii, pe consilierii Vasile Olan şi Ioan Griguţă. Deocamdată, reclamantul, primarul Mihai Claudiu Tusac, nu a reuşit să îşi aducă proprii martori şi tocmai de aceea s-a decis amânarea cazului", ne-a declarat consilierul local Paul Foleanu.

La rândul său, primarul Claudiu Tusac a susţinut că şedinţa care a avut loc ieri a fost la fel de penibilă precum au fost şi celelalte înfăţişări ale aceloraşi martori: „Este singurul lucru de care s-au agăţat. Dar ei, care au aceiaşi martori la toate înfăţişările, ce probe orale mai pot aduce, în afara celor scrise?! Însă ceea ce au vrut de fapt a fost doar o amânare. Indiferent de ceea ce spun, ei nu au respectat legea".

Cât despre ceea ce se va întâmpla la ultima înfăţişare, de pe 5 august, când justiţia va da o hotărâre definitivă, primarul susţine că i se va da câştig de cauză. „Eu am încredere în justiţie. Toate actele pe care le fac în disperare îşi vor dovedi inutilitatea", a conchis edilul.

Primarul Mangaliei a solicitat luni, 2 februarie, o şedinţă a Consiliului Local, „având pe ordinea de zi zeci de proiecte de hotărâre cu adevărat importante pentru cetăţeni", după cum se arăta într-un comunicat al primăriei, la vremea respectivă. În aceeaşi zi, edilul local a înaintat Tribunalului Constanţa dosarul 948/118/2009, prin care se solicita dizolvarea consiliului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii