Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii din Mangalia asteapta sa li se trimita bugetul

ro

16 Feb, 2010 04:28 2037 Marime text

sedintza_ordinara.jpgConsilierii locali din Mangalia aşteaptă, zilele acestea, proiectul ce urmează a fi iniţiat de edilul local, Mihai Claudiu Tusac, în ceea ce priveşte bugetul local pe anul în curs. Potrivit legii, acest buget va trebui aprobat de consilieri până la împlinirea celor 45 de zile scurse de la apariţia în Monitorul Oficial al României a legii bugetului de stat.

În Comisia Economică a Consiliului Local Mangalia a fost dezbătută o „ierarhizare" a priorităţilor pe care oraşul le are în această perioadă de criză. „A fost o discuţie de principiu", afirmă Sorin Andrei, consilier local şi secretar al Comisiei Economice. „Noi nu ne putem pronunţa pe marginea bugetului local până când primarul, cel ce are dreptul exclusiv să iniţieze bugetul, nu ne va înainta un act oficial. Între timp noi, consilierii de la Comisia Economică, ne-am consultat cu directorii Administraţiei Domeniului Public şi Privat şi cel al Serviciului Social, pentru a vedea ce priorităţi există şi la aceste departamente".

Consilierii mai spun că bugetul va fi întocmit şi în funcţie de suma ce va rămâne după scăderea cheltuielilor curente, investiţiilor începute etc., însă cu toţii sunt de acord că 2010 va fi un an cu multe restricţii economice.

Reamintim că bugetul local pe 2010 este primul al actualei administraţii, pentru că anul trecut oraşul a „mers" pe bugetul lui 2008, Consiliul Local nefiind recunoscut de primar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan 16 Feb, 2010 07:29 DOMNILOR CRED CA E TIMPUL SA VA GRABTI CA MA E PUTIN SI O SA VA TREZITI IN 2011 FARA BUGET PE 2010.