Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii au aprobat vânzarea unui teren al Primăriei către Banias

ro

01 Nov, 2011 01:00 1997 Marime text

Banias-MirceaBanias01.jpgÎn şedinţa de ieri a Consiliului Local Municipal, aleşii au supus votului un proiect de hotărâre care viza aprobarea vânzării prin negociere directă a unor bunuri imobile (terenuri) care aparţin domeniului privat al municipiului.

Printre terenurile pe care le-au aprobat spre vânzare se află şi unul care va ajunge în posesia senatorului PDL de Constanţa Mircea Banias, care a depus solicitare anul acesta pentru a cumpăra terenul de 150 de metri pătraţi de lângă proprietatea pe care o are pe strada Pescarilor. Terenul se află în domeniul privat al municipiului şi este adiacent proprietăţii solicitantului, înregistrată la OCPI sub nr. 752/2006. Terenul spre vânzare, aşa cum se arată în hotărârea aprobată de consilierii locali, are destinaţia de întregire a proprietăţii şi este liber conform PUG aprobat prin HCLM 77/2011. Se precizează însă că pentru acest teren există interdicţii temporare de construire până la aprobarea PUZ Zonă de Coastă a Mării Negre, etapa a II-a.

În declaraţia de avere a senatorului Mircea Banias de la finele anului 2008 apare o casă de 250 de metri pătraţi pe care parlamentarul constănţean a cumpărat-o în 2007, în Faleză Nord, zona PA2, probabil în apropierea terenului solicitat municipalităţii. În plus, tot în zona Faleză Nord, fără a se indica adresa exactă, mai apare, potrivit declaraţiei de avere din 2 noiembrie 2010, un teren intravilan cumpărat împreună cu soţia în 2005.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii