Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii asteapta amendamente la bugetul Mangaliei

ro

09 Mar, 2010 04:06 2132 Marime text

sedinta_consiliu_mangalia_01.jpgComisia economică a Consiliului Local Mangalia, prin preşedintele de comisie Vasile Olan, a remis un comunicat de presă prin care acesta invită persoanele fizice şi juridice cu domiciliul/sediul în Mangalia, să formuleze şi să depună amendamente la proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2010. „Pentru consultarea proiectului de buget, iniţiat potrivit atribuţiilor de către primarul în exercitiu, invităm publicul să acceseze pagina oficială de internet www.mangalia.ro (primarul având obligaţia legala de a publica aici proiectul de buget) sau să ia legătura cu preşedintele Comisiei economice, buget-finante a Consiliului Local, dr. ing. Vasile Olan, la nr.(...)", se arată în comunicat.

Amendamentele publicului vor putea fi depuse la registratura Primariei Mangalia. În finalul comunicatului se mai precizează faptul că „deoarece calendarul bugetar nu a fost respectat de către primarul în exerciţiu, rugăm publicul să prezinte amendamentele, observaţiile şi propunerile comisiei economice la biroul viceprimarului Ion Mincă, până miercuri, 10 martie 2010, ora 14.00".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mangalia oras de mafioti 09 Mar, 2010 11:01 mangalia oras de mafioti,,,poate acum cei care au ales acest indivit tu sac ca primar isi dau seama ce au facut! asta e ,,,,unde nu e cap vai de,,,picioare! rusine rusine rusine! maganule,,,de ce inainte sa iasa tusac primar aveai un amarat de passat si acum ai ML ?