Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC-iştii fac grevă generală pe 3 noiembrie

ro

30 Oct, 2010 00:00 1210 Marime text
La protestul anemic organizat ieri în faţa Prefecturii Constanţa de aproximativ 50 de angajaţi din cadrul Primăriei, Consiliului Judeţean Constanţa, Centrului de Informare Cetăţeni şi din cadrul Administraţiei Cimitirelor, liderul sindicaliştilor din cadrul CJC, George Târnoveanu, a anunţat că pe 3 noiembrie se va declanşa conflictul de muncă premergător grevei generale prin întreruperea lucrului timp de două ore.

După ce joi niciun sindicalist nu a mai ieşit să protesteze, ieri, în ultima zi în care mai aveau autorizaţie pentru miting, sindicaliştii din Primărie şi din CJC s-au mobilizat cât de cât şi-au ieşit din nou în faţa Prefecturii Constanţa. Însă, au ales să nu mai străbată traseul până în faţa sediului PDL de la Gară.

Chiar dacă liderul sindicaliştilor din cadrul CJC a declarat, în ceea ce îi priveşte pe colegii săi, că săptămâna viitoare, miercuri, vor întrerupe activitatea timp de două ore, purtătorul de cuvânt al sindicaliştilor din Primărie, Antuanela Dancu, susţine că în sindicatul celor de la Primărie nu s-a discutat nimic în acest sens. "Am înţeles că va fi o întrerupere voluntară pe durata a patru ore. Nu s-a discutat nimic despre această grevă în cadrul sindicatului nostru", a susţinut Dancu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii