Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC-iştii din nou la protest, via PDL Greviştii n-au mai vrut să stea de vorbă cu Banias (galerie foto)

ro

22 Oct, 2010 01:20 1804 Marime text
cap_1.jpgAceleaşi revendicări, oameni, traseu parcurs, repertoriu marca Cristian Moldovanu, dar şi ore pierdute fără niciun rezultat.

Learciu_salarii_Daniel_Lear.jpgGreviştii din administraţia publică locală şi judeţeană, dar şi angajaţii Direcţiei de Pază Constanţa cărora li s-au alăturat şi angajaţii DGASPC Constanţa au ieşit ieri din nou în faţa Prefecturii Constanţa pentru a-şi striga neajunsurile. Cu acelaşi repertoriu, regizat şi completat cu un acompaniament muzical adecvat ales de purtătorul de cuvânt al CJC, Cristian Moldovanu, protestatarii s-au deplasat din nou în faţa sediului PDL de la Gară pentru a-şi striga şi aici păsurile. Dacă în urmă cu două zile, în sediul democrat liberalilor de la gară nu se afla decât secretarul executiv al Biroului Permanent Judeţean al PDL Constanţa, Constantin Avătavului, ieri, la faţa locului, pregătit să-i primească pe protestatari a fost şi senatorul Mircea Banias. Numai că de această dată nemulţumiţii nu au mai vrut să intre să vorbească cu Banias ci s-au mulţumit doar cu faptul că erau auziţi de un public ţintă, chiar dacă aceasta era reprezentat doar de senatorul Banias. Acesta ne-a declarat că protestul funcţionarilor este unul politic şi al Partidului Social Democrat, arătându-se nemulţumit de faptul că aceştia organizează proteste iar în administraţia locală nu mai lucrează nimeni. Acesta a mai adăugat şi faptul că revendicările protestatarilor sunt de înţeles, dar nu îi poate ajuta. Protestul va continua şi azi, după acelaşi program, 12.00 - 14.00, şi cu acelaşi traseu.

Purtătorul de cuvânt al Sindicatului Liber al Salariaţilor din Administraţia Locală, Antuanela Dancu a declarat că în ciuda faptului că protestul va continua câte două ore pe zi până pe 29 octombrie, angajaţii nu vor să intre în grevă generală pentru că nu se pot lipsi şi de puţinii bani pe care oricum îi iau.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • KOSTAS 22 Oct, 2010 15:51 persoane cu asemenea gandire vor duce romania pe culmi de glorie, spre marea revolutie socialista. nu facem altceva decat sa vedem cat muncasc unii si altii si cat castiga. de ce nu cualizam pentru ca unii si altii sa traiasca fara grija zilei de maine, sa castige un salariu decent, etc? de ce privim mereu in curtea vecinului sa vedem ce capra a mai cumparat? poti tu oare a privi in oglinda sa vezi idiotenia ce te caracterizeaza? blamand pe unii si altii nu denota decat ca tu esti un complexat cu grave sechele ce provin din copilarie, ca tu ai devenit ceea ce esti dintr-o intamplare, ca visele tale s-au spulberat si acum lumea asta te sugruma, te extenueaza, te apasa. iti recomand un psihiatru!
  • c.constantin 22 Oct, 2010 08:57 mare rusine, cand functionarii din administratie sunt ultimii indreptatiti a demonstra plimbandu-se prin oras,ce sa spun de alte categorii cu adevarat necajite,dar care lucreaza !nu am auzit de pe trotuar cineva sa-i incurajeze,propun plata a 6 ore de munca pe zi ca vad ca se descurca !!