Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi este ziua consilierului judeţean Mihai Petre

ro

11 Dec, 2010 00:00 1264 Marime text
8_Mihai_Petre.jpgPurtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Mihai Petre, împlineşte astăzi 33 de ani. Democrat-liberalul se află la primul mandat de consilier judeţean şi încă de la instalarea sa a fost în mod constant un vehement contestatar al politicii duse de actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

A ocupat şi una dintre funcţiile importante pe care PDL Constanţa a obţinut-o la repartizarea instituţiilor deconcentrate din municipiu, cea de şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, însă nu s-a bucurat de acest statut foarte mult având în vedere că direcţia, şi implicit postul său, s-a desfiinţat la câteva luni de la instalarea sa. Momentan, în ceea ce priveşte funcţia publică, Mihai Petre îndeplineşte doar funcţia de consilier judeţean PDL şi purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene PDL Constanţa. Cu prilejul zilei de naştere, îi dorim şi noi "La mulţi ani!" şi un an nou mai bun decât cel pe cale să se încheie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Opera 12 Dec, 2010 07:38 LA MULTI SI FRUMOSI ANI ! Multumim pentru tot sprijinul acordat si modul in care sustineti cauza culturii constantene !
  • bahrim 11 Dec, 2010 07:31 LA MULTI ANI CU SANATATE!!!
  • TNOB 11 Dec, 2010 00:30 VA DORIM SANATATE SI NOROC IN TOT CE VA PROPUNETI,VA MULTUMIM PTR.CA NE-ATI FOST ALATURI!LA MULTI ANI!
  • TEATRUL NATIONAL DE OPERA SI BALET 11 Dec, 2010 00:18 LA MULTI ANI!