Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajatii de la Protectia Copilului, in pericol de a ramane fara salarii

ro

31 Jul, 2009 02:43 1514 Marime text

Bugetul pe 2009 al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) din Constanţa ar trebui suplimentat cu 8.300.000 lei, însă autorităţile centrale le spun reprezentaţilor instituţiei „să se descurce" cu ce au. „La noi, dacă s-ar face disponibilizări, ar însemna închiderea serviciilor. În prima parte a anului încercăm să trăim, iar în a doua, încercăm să supravieţuim", a declarat directorul general al DGASPC, Petre Dinică. În cazul în care bgetul nu va fi suplimentat, din luna octombrie, instituţia nu va mai avea bani să le plătească salariile angajaţilor. În toamna anului trecut, ei au ieşit în stradă în repetate rânduri, cerând să le fie acordate drepturile salariale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 01 Aug, 2009 10:13 D-le PETRE DINICA ati protestat in toamana trecuta ,dar nu ati BLOCAT banii acordati ALOCATIILOR DE INTRETINERE ale copiilor ,cum ati facut ACUM! Care este INTERESUL ? Un salariu mai MARE pentru d-voastre si pentru bugetarii D-VOASTRA ? ,dar LA MARIREA ALOCATIILOR DE INTRETINERE nu v-ati gandit!,ca doar pentru copii acestia aveti un post foarte bine PLATIT. Un OM ca d-l PETRE DINICA nu-si are rostul la conducerea DGASPC Constanta ,datorita faptului ca invoca necesitatea platilor angajatilor sai fara sa se gandeasca si sa aminteasca de alocatiile de intretinere ale copiilor si mai ales pentru ca s-a FOLOSIT de BLOCAREA acestor alocatii acordate de stat,care sunt deja foarte derizorii,valoarea lor fiind de 970.000 de lei vechi. UN SEF care nu face fata situatiilor de criza economica si mai ales se foloseste in mod injust,nelegal de blocarea ALOCATIILOR DE INTRETINERE ALE COPIILOR pe o perioada mare de timp,TREBUIE SA FIE SUSPENDAT DIN FUNCTIA PE CARE O DETINE IN PREZENT ,de director general al DGASPC Constanta.Motivatia acestui gest este INCOMPETENTA in functia pe care o detine, d-l PETRE DINICA.
  • surmelis argentina pusa 31 Jul, 2009 20:12 Cum isi PERMITE d-l PETRE DINICA sa se gandeasca NUMAI la salariile angajatilor,dar de ce nu se gandeste si la banii care trebuie sa-i primeasca copii pe alocatia de intretinere de la plasamentul familial.Dupa ce ca NU S-A MARIT suma alocata copiilor din plasamentul familial in valoare de 970.000 de lei vechi mai si IGMORA existenta acestor copii.Cum d-le Petre Dinica sa va ajunga banii daca aveti mai multi ANGAJATI decat copii in institutie ?