Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aliss Andreescu dă examenul pentru inspector-şef al ISJ la anul

ro

18 Dec, 2010 00:00 2824 Marime text
5_Andreescu_concurs_-_Aliss_Andreescu.jpgChiar dacă până la sfârşitul anului actualul inspector-şef interimar al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Aliss Andreescu, ar fi trebuit să dea concurs pentru ocuparea postului pe care îl deţine temporar în prezent, se pare că abia la anul se va definitiva acest aspect.

Contactată telefonic, Aliss Andreescu ne-a spus că acest concurs trebuie organizat de Inspectoratul Şcolar General şi că momentan concursurile sunt blocate. "Când se vor debloca, voi participa cu siguranţă. Vreau să-mi continui activitatea. Până atunci, vom intra în vacanţă, iar în vacanţă nu se organizează concursuri. De când sunt eu interimar, am dat mai multe concursuri pentru specialitatea mea. Sunt suficient de pregătită pentru acest concurs şi îndeplinesc toate condiţiile pentru a mă înscrie, nu aşa cum s-a vehiculat", a mai adăugat Andreescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionelia 18 Dec, 2010 18:24 Aliss e intr-o vacanta continua. O sa dea concurs cand o zbura porcul impreuna cu prietena ei adusa in inspectorat Odette. Dar sa termine don pedro de numit directori caci pretul e bun. nu ca la suplinitorii aia amarati care platesc in rate, dupa ce iau primul salariu
  • eu Gevat pasa 18 Dec, 2010 11:42 Mai profesorilor Alisutza-marioneta mea si a lui Don Pedro Purcarea va castiga nu nebuna de Buhaiev...aia ne da afara si noi ce facem numai strangem spaga???? vreti sa saracim noi marii spagari??Dam noi bani multi si ea castiga,ce gura lor nu mananca la B?cine vrea ceva vreun post de titular,director...sa vina cu banu gros la mine ca ne trebe bani sa trimitem la B.
  • Hai ne lasi 17 Dec, 2010 23:09 Tanti Aliss dormi linistita