Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conform organigramei aprobate de Ministerul Educației Din echipa ISJ Constanța pleacă un inspector școlar

ro

21 Aug, 2020 00:00 4938 Marime text

În urmă cu șapte ani, prof. Daniel Vicențiu Geoglovan era numit inspector școlar pentru discipline socio-umane în locul prof. Aliss Andreescu, în echipa inspectorului școlar general Răducu Popescu.
De la 1 septembrie 2020, însă, prof. Geoglovan se va întoarce la catedra unde este titular, și anume la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, locul său fiind ocupat de prof. Cristina Herghiligiu, la ora actuală inspector școlar pentru management instituțional.
Cu parcimonie, prof. Sorin Mihai, inspector școlar general al ISJ Constanța, ne-a mai „picurat” informația că, tot ca urmare a aprobării Ministerului Educației, a fost întregită norma prof. Lucian Faliboga, de la managementul resurselor umane, și este în căutarea unei persoane care să ocupe acea 0,5 normă inspector școlar pentru informatică.
Nutrim speranță că, așa cum a promis, după încheierea sesiunii de toamnă a Bacalaureatului, va susține o conferință de presă, fie ea și online, pentru a ne lămuri constănțenii cum a fost gândit să înceapă anul școlar 2020-2021, care este extrem de aprig întors pe toate fețele de părinții îngrijorați.
 
 
Citește și:

Surprinzătoare schimbare în conducerea ISJ Constanța Prof. Floriana Petre devine inspector școlar general adjunct. Pe cine va înlocui?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii