Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alesii locali voteaza pentru mai multa benzina

ro

07 Nov, 2009 01:48 681 Marime text
După ce, la şedinţa de luna trecută, aleşii locali au retras de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre care făcea referire la consumul de carburanţi pentru maşinile primăriei, pe lista proiectelor din şedinţa de consiliu local de luni, consilierii votează o formă schimbată a acestuia.

De altfel, edilul Radu Mazăre a şi explicat, la finalul şedinţei, care este motivul pentru care a decis retragerea proiectului de pe ordinea de zi. „Cota de benzină provine din nişte reglementări guvernamentale. Există o reglementare care spune că benzina pentru fiecare maşină ar trebui să fie 200 de litri pe lună, ceea ce înseamnă că poliţia am înfiinţat-o degeaba. Vrem să ne mai gândim, să găsim o soluţie ca poliţia noastră să acţioneze pe străzi, nelimitată de cotele domnului Boc".

Şi se pare că soluţia a fost găsită. Consilierii vor vota luni proiectul care aprobă stabilirea unui consum de 200 litri carburanţi pe lună pentru 55 autovehicule, respectiv 250 litri pentru 11 autovehicule utilizate de Primăria Municipiului Constanţa, de angajaţii Direcţiei Poliţiei Comunitare. Explicaţia referitoare la consumul suplimentat de carburant face referire la faptul că „aceste autovehicule sunt utilizate atât în program permanent, cât şi pentru intervenţii, fiind necesară alocarea unei cote de carburant mai mare". Este precizat, de asemenea, că această cantitate este justificată şi de faptul că, „până la această dată, efectivul de agenţi de poliţie este foarte redus ca urmare a lipsei fondurilor bugetare necesare completării organigramei".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii